6

O nouă librărie Cărturești s-a deschis în AFI Brașov

Ne bucurăm să venim cu vești bune toamna aceasta: am deschis a treia librărie Cărturești din Brașov, un nou loc de exploare și inspirație pentru cititori, în cadrul centrului comercial AFI Brașov. Înseamnă mult pentru noi să ducem la capăt acest proiect într-un an complicat, plin de provocări.

Cărturești AFI Brașov a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și obiecte de design să petreacă timp de calitate și să descopere lucrurile care le pot face viața mai frumoasă.

Ca de obicei, sărbătorim deschiderea cu daruri pentru cititori: primii 2000 de clienți vor primi cadouri surpriză dintr-o selecție specială de carte și ceai.

Noul Cărturești măsoară aproape 450 mp și găzduiește pe rafturi peste 22.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o varietate de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. 

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov, Oradea și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Noua librărie respectă toate normele de igienă necesare în contextul pandemiei COvid-19 și își așteaptă cititorii într-un spațiu sigur și prietenos.

Datele de contact ale noii librării:
librarie.afibrasov@carturesti.net | +40734 554 451



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.