DSC00694

O nouă librărie Cărturești s-a deschis în București, la Veranda Mall

Toamna se culeg veștile bune: azi am deschis porțile unei noi librării în București, la primul etaj al Veranda Mall. Cărturești Veranda este o continuare a eforturilor noastre de a ajunge mai aproape de cititori, deschizând în cartierele Bucureștiului spații prietenoase, care încurajează lectura și socializarea în jurul cărților și al obiectelor frumoase. Librăria din Veranda Mall își propune să fie un loc de întâlnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spațiu pentru timpul liber petrecut aproape de casă.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 500 de clienți vor primi în librărie un magnet Cărturești în ediție limitată, cu mesajul “În această casă se citește”.

Noul Cărturești măsoară 310mp și găzduiește pe rafturi peste 18.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. În configurarea ofertei din Cărturești Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atât comunităților creative cât și familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy și multe altele.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov sau Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Prin deschiderea din Veranda Mall vrem să punem accentul pe includerea lecturii și a timpului petrecut între cărți în programul micilor și marilor cititori. De aceea, sâmbătă, pe 5 octombrie, de la ora 11:00, copiii și părinți sunt așteptați la un eveniment gândit pentru întreaga familie: spectacolul muzical cu păpuși Pinocchio, susuținut de Asociația CREAS. Participarea este gratuită.

Datele de contact ale noii librării sunt:
Cărturești Veranda
Veranda Mall, Strada Ziduri Moși, 23, București 021203
librarie.veranda@carturesti.net 
Program: Luni-Duminică | 10:00-22:00



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.