colaj_deva

O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Deva

De joi, 7 noiembrie, Cărturești este mai aproape de cititorii din Deva cu o librărie dedicată lor în cadrul complexului Shopping City Deva. Cărturești Deva a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 500 de clienți vor primi în librărie un magnet Cărturești în ediție limitată, cu mesajul “În această casă se citește”.

Noul Cărturești măsoară 180 mp și găzduiește pe rafturi aproape 10.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. 

Amenajarea librăriei este semnată de studioul de design Pluto By Night, care a pus accentul pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Deva face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

Datele de contact ale noii librării sunt:
Cărturești Deva
Calea Zarandului, nr. 87, Shopping City Deva, Deva
librarie.deva@carturesti.net 
+40732 550 978
Program: Luni-Duminică | 10:00-22:00



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.