afis deschidere oradea (1)

O nouă librărie Cărturești se deschide în Oradea

De joi, 14 decembrie, Cărturești este mai aproape de cititorii din Oradea cu o librărie dedicată lor în cadrul complexului Lotus Center. După proiectul Cărturești Pop-Up din 2012 care a însemnat deschiderea pentru o zi a unei librării-efemeride în centrul Oradei, Cărturești revine cu un spațiu permanent în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri pentru primii 2000 de cititori care trec pragul librăriei. Aceștia își pot alege un cadou din selecția specială de cărți, albume de muzică, ceaiuri, filme pentru cei mici și fidget spinners.

Noul Cărturești măsoară 289mp și adăpostește peste 12000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Oradea face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

 

Datele de contact ale noii librării sunt:

Cărturești Oradea

librarie.oradea@carturesti.net | 0732550964

Lotus Center, Str. Nufărului nr. 30, Oradea, Jud. Bihor



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.