OUT-OF-OFFICE-PERF-1200X628PX

Out of Office but never out of books: ce citește în vacanță echipa de comunicare Cărturești

Pentru că suntem mereu în căutare de cititori cărora să le povestim despre cărțile care ne farmecă și fascinează, ne-am decis să punem în aplicare campania #OutOfOffice But Never Out Of Books în propriul inbox și să le lăsăm celor care ne scriu pe e-mail un auto-reply cu recomandări de lectură din vacanță. Dacă sunteți curioși ce citim la plajă, în vârf de munte sau în vreo cafenea umbroasă dintr-un oraș străin, scroll & click!

Și nu ezitați să preluați ideea în propriul auto-reply cât sunteți în vacanță!

Lecturile Isabellei

Out of office but never out of books
Când corpul spune nu cel mai bine este să-l asculți și să iei o pauză. Așa că în perioada 1 – 14 august mă voi retrage pentru a juca Șotron și pentru a mă concentra asupra Ipotezei fericirii, ceea ce vă invit și pe voi dacă n-ați făcut-o deja.

Isa

Lecturile Alinei

Out of office but never out of books
În perioada menționată nu sunt la birou. Voi fi pe drumuri, in The Pursuit of Art, alături de Martin Gayford, fără acces la net și telefon. Toate mailurile și solicitările vor fi în poziție de ofsaid până mă întorc. Pentru chestiuni care suportă amânare, încercați Gânduri către sine însuși. Pentru urgențe, vă recomand The Invention of Medicine

O lume fără e-mail tuturor,
Alina

Lecturile Anei

Out of ofsaid
În perioada 20 – 28 august voi fi în Ofsaid. Din această poziție, în care m-a plasat Moni Stănilă printr-o retragere spectaculoasă în rezidențele de la Cărturești, sper să revin pe teren cu versuri proaspete. Între timp puteți marca un gol în inbox-ul meu, pasând mesajele urgente colegilor de echipă. Sau poate vă răzgândit în privința urgențelor în timp ce răsfoiți Time management pentru muritori a lui Oliver Burkeman. În definitiv avem de trăit în medie 4000 de săptămâni, dacă suntem norocoși. Ce poate fi mai urgent decât o vacanță?

Ana

Lecturile Măriucăi

Out of office but never out of books
Out of Office și îmbarcată pe corabia piraților cu pălărie de paie pentru a prinde din urmă o mie de capitole de One Piece. Dacă vreți o aventură epică puteți pleca în căutarea pietrei filosofale cu Fullmetal Alchemist, sau dacă doriți să rămâneți acasă pentru puțină curățenie și self-care, Fumi și Kyutaro vă pot ajuta să vă descoperiți a voastră Oueen’s Quality

Măriuca

Lecturile Denisiei

Out of office but never out of books
Zilele acestea mi-am mutat biroul în grădina secretă îngrijită de Simona Popescu în Cartea plantelor și animalelor, printre câmpuri de maci și rapiță, frezii persane și crini orientali, alături de pești-pasăre, meduze și căluți de mare. Vă invit să vă aventurați și voi într-o călătorie poetică sau, dacă preferați, într-una epică, în prozele de vacanță ale Elenei Vlădăreanu din volumul  August sau în Vara de neuitat a lui Cesare Pavese.

Denisia

Lecturile Oanei

Out of office but never out of books
Nu sunați, ies eu din când în când! Îmi petrec concediul în blocul memoriei din Abraxas și la întoarcere am o întâlnire stabilită cu Spărgătoarea de coduri.
Pentru urgențe, le puteți contacta pe colegele mele — asta dacă nu s-au îmbarcat deja într-Un an de odihnă și relaxare.

Să ne fie la toți la fel de rău,
Oana

Lecturile Andreei

Out of office but never out of books
În perioada 29 iulie – 10 august voi fi Acasă, pe drum pentru a mă bucura de Generozitatea Zânei Mării și a face o Călătorie în jurul omului. Până voi fi explorat Marea, marea și voi putea spune Ecce homo, pentru urgențe le puteți contacta pe colegele mele.

Ne facem bine,
Andreea



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.