DSC00896

Părinți în încurcătură?

Raftul nostru se adresează copiilor care citesc şi părinţilor care vor să le îndrume pofta de citit spre cărţi care le deschid nenumărate posibilităţi de explorare şi cunoaştere.

Iată ce vă recomandăm luna aceasta:

În Astrofizica povestită cititorii vor descoperi, cu ajutorul unor ilustrații minunate, prima și cea mai importantă poveste, aceea a Universului și a legilor după care funcționează acesta.

Darwin. Expediția pe Beagle relatează călătoria savantului Darwin și primii pași făcuți de acesta în elaborarea evoluționismului, teorie care a schimbat felul în care înțelegem lumea.

Coraline, eroina din cartea cu același nume, demonstrează din nou că imaginația și curajul sunt ustensile fără de care nu se poate pleca într-o aventură.

Protagonistul din Nightbooks, carte care amintește de O mie și una de nopți, află ce puteri nebănuite pot avea poveștile bine scrise.

Personajele din Băieții din Strada Pal fac parte dintr-o lume a copilăriei în care joaca e o treabă serioasă, iar tacticile de luptă sunt indispensabile pentru protejarea maidanului în fața echipei adverse.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.