pip1

Porţelanurile PiP Studio, colecţia Royal, asortate cu primăvara

pip5pip2

Seamănă cu îngheţata. Sunt fresh, colorate, cu modele florale şi detalii delicate. Merg de minune cu un ceai aromat, flori şi o carte bună. Au parfum de La Dolce Vita şi îţi fac casa mai luminoasă. Le vei cumpăra probabil pentru a le oferi cadou unei doamne sau femei deosebite, dar vei sfârşi prin a le păstra pentru a-ţi înfrumuseţa propria casă.

Produsele PiP Studio transmit prin design şi culori căldură şi un sentiment aproape intim că fiecare produs este unic. Fiecare obiect, fie ca este o ceasca, o farfurie sau o bomboniera, reflectă prin design şi paleta de culori pastelate, motto-ul celor de Pip Studio, respectiv : “Happy products for happy people!”. Un remix modern al elegantelor porţelanuri victoriene, gama Royal te face să te simţi ca Alice în ţara minunilor, la descoperirea fiecărui detaliu.

Disponibile în magazine specializate din Europa, dar intrate recent şi pe piaţă din Brazilia, Australia, dar şi în America, produsele Pip Studio sunt acum disponibile şi în România, în librăriile Cărtureşti.

pip1pip4


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.