Povestea dansului și a cafelei, pe scena Teatrului Național din București

Compania italiană de dans Latin Café, condusă de coregrafa Katina Genero, susține pe 29 aprilie 2013, în premieră pentru România, spectacolul de succes: ”MIL BESOS por un café”.  Publicul român iubitor de dans și spectacole neconvenționale este așteptat la Teatrul Național București, începând cu ora 20, pentru a urmări pe viu spectacolul despre care prestigioasa publicație italiană ”Stampa” a scris: Un spectacol unic, o nouă  viziune asupra dansului și universului latin.

”MIL BESOS por un café” este o demonstrație de măiestrie coregrafică, un spectacol axat pe binomul dans- cafea, o călătorie prin muzica latino și prin istoria cafelei, această ”esență a diavolului” care dă aripi poeziei, filosofiei și  celor mai pasionale povești de dragoste, o expresie a celor mai puternice trăiri și emoții umane. Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece  dansatori proveniți din cele mai diverse colțuri ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia) dar care eu în comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpretează în stil contemporan dansul caraibian, afro și latino caraibian. Alături de muzică, de măiestria dansatorilor, costumele și scenografia contribuie la crearea unor povești pline de pasiune și aromă, în care ne regăsim cu toții.

Durata spectacolului este de o oră și jumătate.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române,  www.biletoo.ro, www.myticket.ro precum și la casa de bilete a TNB București.

Producția a avut avanpremiera în Italia în decembrie 2012, fiind un proiect artistic multicultural susținut de ”Associazione Ritmi E Danze Afro” și de ”Centro De Formazione Alla Danza Mamadanse” care își propune să promoveze și să valorizeze tinerele talente, precum și artele muzicii și ale coregrafiei.

Latin Cafe

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.