macheta Kurt Elling

Primăvara începe cu „Passion World” la Sala Radio

macheta Kurt EllingCât am clipi se face primăvară și o dată cu ea vine Kurt Elling la Sala Radio, pe 5 martie, de la 20:00, ca să ne ducă pe umerii colorați ai jazz-ului.

Americanul Kurt Elling are un Grammy la activ și alte nouă nominalizări la același premiu. Nu are cum să nu ne fure gândul că e o parte din Frank Sinatra în vocea și pedanța lui, însă la sesiunile de improvizație și scat singing îl simțim pe Elling în elementul său.

Pe 5 martie muzicianul vine în premieră la București cu „Passion World”, proiect prin care artistul american prezintă publicului balade de dragoste şi despărţire.

Washington Post scrie că „de la mijlocul anilor ’90, nici un cântăreț de jazz nu a mai fost așa îndrăzneț, dinamic sau interes  ant” precum este Elling. Totodată, în ultimii 14 ani, Asociația Jurnaliștilor de Jazz l-a desemnat cea mai bună voce a anului.

Pentru un început de primăvară pe ritmuri de pian, bas și poezii de dragoste, biletele vă așteaptă în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet este 85, 125 sau 145 de lei – în funcţie de categorie.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face de la 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto, iar înregistrările audio/video sunt interzise pe durata concertului.          

Detalii pe: www.twinarts.ro şi pe pagina de Facebook Jazz Night Out.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.