print 1 v3

Publicitatea pune creativitatea la încercare

Pentru toţi cei care au pierdut cursuri desenând pe bancă, au scăpat de restanţe aberând poveşti frumoase pe hârtia de examen sau au întârziat la seminar pentru că au rămas înţepeniţi în faţa unui print mişto, Advice organizează Creativity Blueprints 4, singura şcoală gratuită de creaţie în publicitate.

Ai skilluri de Art Director sau Copywriter? Fii atent. La Creativity Blueprints 4 vei avea parte de o săptămână de workshopuri alături de cei mai tari profesionişti din advertising, care îţi vor arăta de ce creativitatea în publicitate poate fi dificilă. Proiectul pune la bătaie 20 de locuri în primul rând, în culisele departamentului de creaţie. Astfel, Creative Directori, echipe de Art&Copy, dar şi Strategic Planneri sau Account Directori îţi vor dezvălui adevărurile nespuse ale creaţiei publicitare. Dacă visezi la un job boem în această industrie, află că munca unui creativ nu este întodeauna ceea ce pare. Printre briefuri de coşmar şi deadline-uri imposibile se află multe idei tari, respinse de client sau nepermise de buget. Vino la Creativity Blueprints 4 ca să descoperi în totalitate cum e viaţa unui om de creaţie. Şi cu bune, şi cu rele.

Pe parcursul workshopurilor, vei avea ocazia să creezi propria campanie publicitară. La final, tu şi echipa ta o veţi prezenta juriului. Mai exact, creativilor din agenţii, dornici să ofere un internship celor care îi dau pe spate.

Te-ai hotărât? Intră pe www.creativityblueprints.ro, descarcă formularul de înscriere, completează-l cum ştii tu mai bine şi trimite-l până pe 27 martie, la adresa de mail recrutare@advicestudents.ro.

Publicitatea pune creativitatea la încercare, iar tu vei afla cum.

 

 

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.