rft-narativ-1170t2

Raftul Narativ

În weekend-urile 7-8 și 14-15 octombrie 2017, prietenii noștri de la Asociația Curtea Veche* îi invită pe cei mici și pe cei mari să descopere în câte feluri pot citi o poveste la cele aproape 100 de activități gratuite din cadrul Festivalului de lectură pentru copii NARATIV, ediția a III-a. Puteți consulta programul Festivalului pe narativ.ro.

Tribunalul personajelor, Booktubing, Teatru de umbre, Rime și ghicitori, Litere pentru prichindei sunt doar câteva dintre activitățile propuse. Cea de a treia ediție a festivalului NARATIV aduce în premieră ateliere de storytelling în limbile engleză, germană, maghiară, spaniolă și ateliere interactive pentru copii cu deficiențe de auz și de vedere. Activitățile sunt realizate în jurul celor mai frumoase titluri ale literaturii universale, precum  Alice în Țara MinunilorPeter PanRobinson CrusoeO călătorie spre centrul PământuluiO mie și una de nopțiHeidi sau Odiseea.

Statistici îngrijorătoare privind gradul de lectură și de înțelegere a textelor în rândul elevilor din România arată că doar 8% dintre copiii bucureșteni citesc de plăcere în timpul liber și că 42% dintre elevii cu vârsta de 15 ani sunt analfabeți funcționali. Festivalul NARATIV este locul unde copiii pot să pornească împreună într-una dintre cele mai frumoase aventuri:  cea a cititului de plăcere.

Pe carturești.ro v-am pregătit un raft dedicat, în care am așezat întreaga ofertă în stoc de carte pentru copii de la Curtea Veche, cu o reducere de 20%.

Campania este valabilă, numai pe carturesti.ro, până pe 15 octombrie.

Carte diem!

*Asociația Curtea Veche a fost înființată în luna martie a anului 2014 pentru a dezvolta într-un mod independent și susținut activitatea de responsabilitate socială începută de Curtea Veche Publishing prin programul național alternativ de lectură “Cărțile copilăriei” care își propune creșterea reală a interesului copiilor și tinerilor pentru citit, ridicarea nivelului copiilor de înțelegere a textelor și creșterea consumului de carte din România. Mai multe informații despre Asociația Curtea Veche puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.