cover-fb-1920x1005px

Regulament oficial al programului CărturEȘTI donator de povești

Cărturești lansează programul cărturEști donator de povești care își propune să repună în circulație cărțile cumpărate din librărie, ducându-le acolo unde este mai mare nevoie de ele: în comunități cu acces limitat la cultură, către cititori de toate vârstele. Cu ajutorul partenerilor noștri din sectorul nonprofit (Educab România, Asociația Cărțile pe față, Asociația Antonia pentru Educație, Asociația Casa Bună), colectăm, selectăm și transportăm în noua lor casă cărțile predate de către participanți în librărie.   

Iată cum poți deveni donator de povești:

I. Organizatorii

Suntem încântați să ne cunoaștem! Noi suntem organizatorii:
Direct Client Services SRL („Cărturești”), o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, Str. Pictor Arthur Verona, Nr. 15, corp A1 înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3061/1999, CUI 11648548, organizatorul ce pune la dispoziție spațiul pentru colectarea cărților de la donatorii de povești și le trimite către ceilalți parteneri organizatori, Asociația Antonia pentru educație și inovare socială, cu sediul în Mun. Iași, identificată prin C.I.F. 35873040; Asociația „Centrul Român pentru inovație în dezvoltarea locală” (CRIDL), cu sediul în București, sector 2, identificată prin C.I.F 29480659; Asociația Culturală Cărțile pe față, cu sediul în Cluj-Napoca, România, identificată prin C.I.F. 37845446; Asociația Casa Bună cu sediul in Sat Jilava, Comuna Jilava, identificata prin C.I.F. 42895238, în calitate de organizatori care preiau cărțile colectate de Cărturești și le distribuie mai departe către cei care au nevoie de ele.

II. Modul și perioada de desfășurare a campaniei

Vino cu 3 (trei) cărți, ce respectă condițiile din acest regulament, în librăria Cărturești Verona (Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București 030167), unde librarii noștri te vor ajuta pe parcursul procesului. 

Cărturești oferă cadrul pentru gesturile generoase, punând la dispoziția celorlalți organizatori parteneri locuri de colectare pentru cărți. Cărțile vor merge către organizațiile non-profit organizatoare, care le vor distribui către beneficiari.

Dacă ai sub 18 ani, nu vom putea primi cărțile aduse, decât dacă vei veni însoțit de părinți sau reprezentantul legal.

Campania se va desfășura până când organizatorii vor decide încetarea campaniei.

III. Starea cărților

Ne dorim să primim cărți care au fost citite, iubite și bine întreținute.
Din respect pentru cărți și pentru beneficiarii campaniei, acceptăm doar cărți aflate în stare bună, cu copertele intacte, pagini curate și fără semne evidente de uzură sau deteriorare. Cărțile murdare, cu pagini lipsă, notițe excesive sau orice daune semnificative vor fi respinse. 

IV.  Relevanța titlurilor

Acceptăm cărți pentru cititorii de toate vârstele, din domenii diferite de interes, de ficțiune și nonficțiune. 

Excepție fac cărțile cu conținut inadecvat (pornografic; care incită la orice formă de violență sau discriminare etc.). 

De asemenea, nu vor fi acceptate cărți de bucate, manuale școlare sau cărți tehnice. 

Cărțile predate în cadrul campaniei trebuie să fie în limba română, publicate pe teritoriul României și cu o dată a publicării începând cu anul 2000. 

V. Limită donații

Suntem recunoscători pentru fiecare carte primită, însă pentru a ne asigura că avem suficient spațiu pentru toate acestea și că toate titlurile primite sunt de interes, este permis un număr limitat de 3 cărți predate per persoană, într-o singură vizită în librărie. 

VI. Recunoștință pentru generozitate

Pentru fiecare donație acceptată, în semn de apreciere, vei primi un voucher de reducere de 10% din prețul de achiziție al unei cărți cumpărate din librăriile Cărturești.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată pentru un singur produs tip carte (cel cu valoarea cea mai mare din coșul de cumpărături). Perioada de valabilitate este menționată pe voucher.

Voucherul nu se aplică pe site-ul carturesti.ro și nu se poate cumula cu alte campanii promoționale. În cazul returnării produselor în cazul cărora a fost aplicat voucher-ul, nu se va returna valoarea reducerii aplicate prin voucher și nu se va emite un alt voucher.

VII. Contact și informații adiționale

Orice reclamații privind campania vor fi transmise organizatorilor exclusiv în perioada de desfășurare a campaniei și vor fi rezolvate amiabil sau, în cazul în care nu se pot soluționa amiabil, în fața instanțelor competente din București.

Pentru întrebări sau informații suplimentare, ne poți contacta la numărul de telefon 0376 448 000.

Îți mulțumim că vrei să fii donator de povești și să dai o viață nouă cărților, împărtășind bucuria lecturii.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.