job description mic

S-au schimbat job description-urile! FDSC ţi le prezintă pe cele actuale.

In perioada 11 octombrie- 16 noiembrie 2011, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de formare din sectorul nonguvernamental din România, organizează 7 cursuri de formare care au ca scop facilitarea accesului pe piața muncii a tinerilor ( studenţi, voluntari ) aflaţi la inceput de carieră in ONG-uri şi companii.
Prin participarea lor la aceste cursuri de formare, tinerii vor dobândi cunoştinţe teoretice şi practice, care să contribuie la integrarea lor pe piaţa muncii, iar competenţele dezvoltate vor fi valorificate in cadrul unui stagiu sau al unui internship la partenerii proiectului, instituţii publice, ONG-uri şi companii.
Pornind de la ideea ca job description-urile au suferit schimbări in ultimii ani şi că este nevoie de o mai bună formare a tinerilor inainte de primul job, Andreea Floroiu, Andreea Loredana Tudorache, Cosmin Copacean, Mihail Mușat, Oana Mosoiu, Paul Ardeleanu Paul Olteanu, Răzvan Daba şi Vlad Dumitrescu vor prezenta studenţilor şi tinerilor absolvenţi aspecte importante pentru o carieră de succes.
Cursurile de formare sunt organizate in următoarele perioade:
11-12 octombrie- Abilităţi esenţiale de angajare
15 octombrie- Bugetul personal- niciodată o problemă
22-23 octombrie – Personal branding
25-26 octombrie- Tehnici de a vorbi in public
8-9 noiembrie – Create your world
5 noiembrie – Tehnici de facilitare
15-16 noiembrie- Managementul proiectelor

Partenerii proiectului oferă un număr de 50 de internship-uri şi 100 de premii. participanţilor la cursurile de formare.
Inscrierile se fac pe site-ul www.fdsc.ro
Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile este o organizaţie neguvernamentală, independentă, infiinţată ca personă juridică fără scop lucrativ in anul 1994, la iniţiativa Comisiei Europene. Inca de la infiintare FDSC a demarat activităţi de informare şi promovare a sectorului neguvernamental din România. Prin cei aproape 15 ani de experienţă, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de instruire in sectorul nonguvernamental din România şi calitatea serviciilor de instruire este demonstrată de către cei peste 10.000 participanţi din toată ţara, care au beneficiat de mai mult de 800 de cursuri organizate.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.