serile-de-psi-la-carturesti-cover-page

Serile de psihogenealogie

Editura Philobia și International Center for Psychogenealogy vă invită la prima ediție a Serilor de psihogenealogie, marți, 26 noiembrie 2019, de la ora 19.00, la Librăria Cărturești Verona.

Inaugurăm astfel o serie de evenimente dedicate psihogenealogiei prin lansarea cărții Eliberează-te de destinul familial: cum să devii tu însuți cu ajutorul psihogenealogiei, de Elisabeth Horowitz, o autoare reprezentativă din portofoliul editurii Philobia.

Vom discuta despre loialitatea invizibilă față de familia de origine, despre secretele de familie, despre cum să nu mai repetăm greșelile celor de dinaintea noastră și cum să ne exprimăm individualitatea.         

Prezentarea și discuțiile vor fi conduse și moderate de Cristina Schmidt – psihoterapeut și psihodramatist, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, membru fondator al International Center For Psychogenealogy (ICP), al International Transgenerational Therapy Association, al Asociației de Consiliere Psihologică din București și coordonator al Transgenerational Psychotherapy Study Group, care reunește profesioniști de pe mai multe continente.

În încheierea întâlnirii, vom organiza o tombolă al cărei premiu este un pachet de cărți din colecția Psihogenealogia a Editurii Philobia.

Despre toate acestea, dar și despre proiectele noastre viitoare, vom vorbi pe 26 noiembrie la Cărturești Verona, o librărie de poveste.

Adresa: Str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, Bucureşti

Event: https://www.facebook.com/events/559522844784798/

Pentru rezervări și confirmări, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa contact@psychogenealogy.info.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.