swords-6-fbevent

SWORDS – Spoken Word Sessions cu Ferenc André și Andrei Dósa, la Control Club

Un nou episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions îi aduce pe scenă pe autorii Ferenc André și Andrei Dósa, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 12 martie, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de seturi audio&vizuale de Electrons in Slow Motion și Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook. Evenimentul de Facebook este aici.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Ferenc André (n. 1992, Miercurea Ciuc) este poet, performer, traducător, redactor. A susținut performance-uri la mai mult de 150 de evenimente literare și spoken word din România, Ungaria, Slovacia, Ucraina și Turcia. A câștigat numeroase premii de poezie, de traducere și de slam poetry. A tradus peste 30 de autori români în maghiară. Al treilea lui volum de poezie va apărea în aprilie.

Ferenc André

Andrei Dósa s-a născut în 1985, la Braşov. A absolvit cursurile masterului de Inovare Culturală din cadrul Facultăţii de Litere din Braşov. A publicat cinci volume de poezie şi două romane. În 2021, a participat la prima ediție a atelierelor spoken word Strada Fără Nume

Andrei Dósa

Electrons in Slow Motion este un proiect de muzică electronică, cu accente ambient-cinematic, experimental și post-rock, dezvoltat de artistul și producătorul bucureștean Marius Copel (Zammorian, Guidance). După cinci materiale de studio și numeroase coloane sonore pentru filme documentare, EISM pregătește un nou LP, Mekanikaru, ce urmează să fie lansat anul acesta.

Electrons in Slow Motion

Iulian Morar este fondator Liveland, dar și creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Iulian Morar

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Cosmin Perța

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions-ferenc-andre-andrei-dosa) și în rețeaua partenerilor Eventbook.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.