poster Spoken Word Sessions_pilot_4.12

SWORDS – Spoken Word Sessions: episod pilot cu Sorin Despot, Răzvan Omotă, Cora Butnaru, Cristina Drăghici, Cosmin Perța și Iulian Morar, la Control Club

Poeți, actori, autori și performeri se întâlnesc pe scenă într-un spectacol spoken word, completat de muzică și proiecții multimedia, în cadrul seriei SWORDS – Spoken Word Sessions. Episodul pilot, avându-i ca protagoniști pe Sorin Despot, Răzvan Omotă, Cora Butnaru, Cristina Drăghici și Cosmin Perța, va avea loc duminică, 4 decembrie, de la ora 18:00, la Control Club. Evenimentul va fi moderat de Cosmin Perța iar performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Spoken word (nu) e poezie. Spoken word (nu) e teatru. Spoken word (nu) e muzică. Spoken word e sunet, imagine și mesaj. Spoken word e vibrație. E comuniune. E jazz și hip-hop, e dramă și comedie, e monolog și e dialog. Spoken word e emoție. E earworm. E performance. E simetrie. E rimă și ritm. Spoken word nu e politic și nu e politică. E justiție socială și anxietate. E mindfulness și explorare a sinelui. E vocea care rămâne cu tine când ajungi singur în cameră.

Sorin Despot aka Soso este scriitor, comunicator și consultant MarCom. De mai bine de un deceniu, Soso coordonează o tabără anuală de creație la Săvârșin și organizează ateliere de scriere creativă și spoken word în București și Timișoara.

Răzvan Omotă se descrie în primă fază drept om, iar mai apoi spune că e actor, dansator, performer sau artist multidisciplinar și poet. Iubește să performeze din textele altora, dar abia așteaptă să se urce pe o scenă cu textele lui. În prezent lucrează la primul volum de poezii și speră să publice cât mai multe. 

Cora Butnaru este actriță, a terminat studiile la Academia de Arte din Chișinău, iar apoi s-a mutat în București, unde a colaborat cu teatre de stat și independente. În ultima perioadă s-a axat mult pe explorarea ei performativă, colaborând cu alți performeri pentru instalații și performance-uri de artă contemporană. 

Cristina Drăghici a publicat un volum de poezie, îl pregătește pe cel de-al doilea și, atunci când nu este performer de spoken word și poetă este medic rezident pediatru.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar
Biletele sunt în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions) și în rețeaua partenerilor Eventbook (https://eventbook.ro/partners).There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.