targul de craciun

Târgul Cărtureştilor – noutăţi şi idei de cadouri deştepte

targul de craciun

Nu mai e mult până la Sărbători: ninsorile au venit, colindele au început, vacanţa e după colţ – mai lipsesc doar cadourile! Deschis încă de la sfârșitul lunii noiembrie, micul nostru târg (așa îl alintăm) vă așteaptă cu lucruri noi în fiecare zi. Cărți, muzici și filme abia apărute. Alături de acestea, ceaiuri, porțelanuri, globuri și decorațiuni, instrumente de scris,  jocuri, jucării, papetărie, delicatese și vinuri completează coșul de sărbători al mușteriului aflat în căutarea unui cadou ceva mai deosebit. Fără fițe, dar cu dichisul cu care v-am obișnuit.

Noutățile ar fi instrumentele de scris cu design inovativ Parafernalia, cea mai recentă colecție de păpuși Kimmidoll, papetăria uber-cool de la Mark’s Tokyo Edge, cănile și agendele Literary Transport, notebook-urile EGO, porțelanurile Victoria and Albert Museum, delicatesele bio de la Naive și multe modele Paperblanks în premieră.

Vă anunțăm cu bucurie că au sosit și noile modele de hârtie de împachetat și caiete în colecția lansată de Cărturești anul trecut, pe care le vom promova de aici încolo sub brandul ROD – Romanian Design, platforma noastră pentru încurajarea creativității autohtone. Ilustratorii sunt de această dată George Roșu, Cristiana Radu, Kitra, Oana Befort și Katia Radu.

Treceţi pe la târg să le vedeţi pe toate şi să vă bucuraţi de atmosfera din Cărtureşti. Vă spunem din experienţă că o librărie în prag de Sărbători concentrează multă bucurie pe metru pătrat. Vă mulţumim că o împărtăşiţi cu noi în fiecare sfârşit de an, de 12 ani încoace.

 There are 3 comments

Add yours
  1. Lana

    Buna! aveti intr una dintre imagini (a 7-a ca sa fiu mai exacta) o pictura de yoshitomo nara. imi puteti spune daca e cumva un album ? sau e un notebook, sau ce anume e? si ce titlu are? sa stiu ce anume sa va cer 🙂 multumesc.

  2. Cărtureşti

    Buna, Lana. In imagine este un planner 2013 de la Mark’s Tokyo Edge (acesta este brandul). Daca ajungi la targ, colegii librari te vor ajuta sa-l gasesti la raft.
    Multumim si noi!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.