Citizens-Bucharest-FB-photo

Trupa britanică Citizens! revine la București în prag de vară!

Electro-pop irezisitibil ce îmbină disco-ul anilor ’70 cu synth-pop-ul anilor ’80 – londonezii de la Citizens! revin la București în data de 29 Mai la clubul Colectiv pentru promovarea celui mai nou album al trupei, „European Soul”.

La aproape trei ani de la lansarea albumului de debut și totodată de la prima apariție pe o scenă românească, Citizens! se află în pragul lansării noului lor material discografic, ”European Soul”, programat pentru 13 aprilie. Primele piese lansate de pe acest album, ”Lighten Up” și ”Waiting for Your Lover”, sunt adevarate imnuri închinate muzicii pop. Făcând referire la acest gen, membrii trupei consideră că ”pop nu este un cuvânt murdar, ci dimpotrivă, este unul sfânt”. Despre Citizens!, Alex Kapranos, solistul celebrei trupe Franz Ferdinand și totodată producătorul primului album Citizens!, a declarat că ”într-un deceniu sunt doar trei sau patru trupe care contează cu adevărat. Citizens! îmi sună ca una dintre ele.

Vorbind despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, explică: ”Albumul este o declarație de dragoste pentru Europa…Noi visăm la un spirit unificat și plin de speranță care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decât politic și sugerează ideea de unitate, de incluziune; dezvăluindu-și latura emoțională, oamenii se apropie unii de ceilalți. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toată lumea este invitată.”

Noi vă invităm pe toți la petrecerea semnată Citizens! de la Bucureşti, ce va avea loc vineri 29 mai 2015, în clubul Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrică Pionierul). Biletele la concert au prețul de 55 lei. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 65 lei. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: online la http://bit.ly/citizens-colectiv .

 

Citzens!:

Videoclip ”Lighten Up”: http://y2u.be/wI-gtU-v8_4

Videoclip ”Waiting For Your Lover”: http://y2u.be/annP9FO9UyI

 

InterArtist:

Website: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

 

Citizens-Bucharest-FB-photo



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.