Balul Bucurestiului Interbelic – 2023-Web-Landscape (1)

Balul Bucureștiului Interbelic la Palatul Bragadiru

Vineri, 22 septembrie, de la ora 20:00, Fundația Calea Victoriei vă așteaptă la Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a VIII-a, eveniment de gală, care se va desfășura într-una dintre cele mai frumoase clădiri ale Bucureștiului de altădată, Palatul Bragadiru.

Ați visat vreodată să trăiți într-o lume în care sunt organizate serate dansante, baluri fastuoase la care doamnele merg îmbrăcate în rochii retro, elegante, împodobite cu șiraguri de perle și pene, iar domnii cu joben poartă smochinguri dichisite și ceasuri cu lanț de aur?

Balul Bucureștiului Interbelic vă oferă minunata șansă să trăiți o seară în atmosfera anilor ’20 – ’30, să ascultați jazz, să dansați pe ritmuri de foxtrot, charleston sau tango și să intrați în povestea unor personaje de acum 100 de ani, într-o companie selectă. Ne vom bucura de socializare, de atmosferă ludică cu parfum vintage, de o călătorie memorabilă în perioada cosmopolită în care Bucureștiul era supranumit Micul Paris, în decorul strălucitor al Palatului Bragadiru, atât în sala mare de bal, cât și pe terasa răcoroasă și înverzită.

Programul pregătit de Fundația Calea Victoriei include momente de dansuri retro, scenete comice din Bucureștiul de altădată, muzică live cu Raluca Dumitrescu, demonstrații de dansuri interbelice, precum și o masă festivă, sub formă de bufet, cu gustări și băuturi savuroase.

Vestimentația participanților la bal va fi de inspirație interbelică, doamnele și domnișoarele sunt invitate să poarte rochii flapper, charleston din anii ’20 sau rochii lungi din anii ’30, care marchează formele corpului, machiaj smokey eyes, coafuri bob și accesorii cochete, iar domnii pot purta frac sau costum negru de seară. Cele mai inspirate costume și cei mai buni și dezinvolți dansatori vor fi premiați în cadrul Balului Bucureștiului Interbelic cu daruri alese.

Acest eveniment este organizat împreună cu Teatrul Godot și The Great Hill.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim, Teatrul Godot și bilete.ro.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.