idei de cadou majorat baiat

Cadouri de majorat pentru băieți: 17+ idei de daruri cool, originale și practice

Fie că este vorba de prietenul, fratele, fiul sau nepotul tău, această treaptă importantă din viața lui merită sărbătorită cu un cadou care îl va face să se simtă apreciat, iubit și entuziasmat pentru viitor. Urează-i bun venit la maturitate cu un dar pe care nu-l va uita mult timp de acum înainte. Inspiră-te din lista noastră cu idei de cadouri de majorat pentru băieți –  frumoase, amuzante, inedite sau personalizate și arată-i cât de mult contează pentru tine.

1. Un rucsac încăpător pentru drumeții

Te gândești ce cadou de majorat să-i faci unui băiat care își planifică mereu următorul traseu pe munte sau căruia îi place să o ia la pas și să exploreze orașele? Pentru el avem o recomandare mai mult decât potrivită – un rucsac extensibil cu un design modern, în care să-și poată lua cu el toate lucrurile și gadgeturile de care are nevoie.

2. Un ceas cool pentru băieții care apreciază accesoriile de calitate

Dacă ești în căutarea unui cadou de majorat pentru băieții care au o pasiune aparte pentru accesoriile deosebite, alege un dar care să-i lase fără cuvinte: un ceas special și foarte cool creat de cei de la Lexon.  Pentru a face surpriza și mai plăcută, împachetează ceasul într-o cutie specială pentru cadouri cu stil.

3. Un board game distractiv

Cu siguranță ai printre prieteni sau membrii familiei fani înrăiți ai jocurilor de societate. Și aici îți sărim în ajutor cu câteva idei care se pot transforma într-un cadou de majorat perfect. Relaxante, distractive și antrenante, pe Carturesti.ro poți găsi un board game pentru gusturile fiecăruia.

Pentru băieții creativi care se visau inventatori în copilărie, un cadou interesant poate fi Gizmos, jocul de societate în care jucătorii trebuie să construiască mașinării demne de premiul cel mare la Târgul de Știință. Gizmos este un board game dinamic care pune gândirea logică la încercare, dar în același timp asigură un timp minunat petrecut în familie sau cu prietenii.

Băieților pasionați de mistere și povești horror, Curse of the Dark Escape Room le va oferi șansa să-și pună în aplicare abilitățile de detectivi și să pătrundă în lumea înspăimântătoare a unui sat de munte îndepărtat, umbrit de un castel gotic impunător și bântuit de o serie de dispariții misterioase.

4. Harta cerului, cadoul de majorat potrivit pentru pasionații de astronomie

Pentru un băiat pasionat de astronomie care te surprinde de fiecare dată cu tot felul de informații interesante, alege un cadou de majorat original care îi va aduce în dormitor cele mai frumoase constelații. Harta cerului, vizibilă și pe întuneric, îi oferă posibilitatea să adoarmă în fiecare noapte privind cerul înstelat și să admire frumusețea Universului oricând își dorește. 

5. O figurină deosebită pentru colecționari

Pasiunea pentru manga și supereroi este una de cursă lungă, mai ales dacă ai în familie sau printre prieteni un colecționar. Un cadou de majorat cu care nu vei da greș este o figurină cu personajul preferat. Fanii unora dintre cele mai mari anime-uri din toate timpurile, vor aprecia cu siguranță o figurină inspirată de seria Naruto, figurina Black Leg Sanji din One Piece sau figurina uimitoare a lui Loyd Forger, super spionul din seria Spy x Family.

6. Un puzzle mecanic prin care să-și testeze abilitățile

Dacă ești în căutarea unui cadou de majorat pentru un băiat care iubește să construiască și să meșterească, avem o idee practică și interesantă care îi va aduce zâmbetul pe buze. Alege un puzzle mai neconvențional, cum ar fi un puzzle mecanic 3D – poate fi o navă de cercetare inspirată din documentarele științifice și biografiile exploratorilor marini, figurina Optimus Prime – liderul Autoboților din Transformers sau motocicleta Scrambler UGR-10 care poate fi și activată de un motor cu bandă de cauciuc. Asamblarea acestuia poate fi o provocare, dar rezultatul final merită efortul, mai ales când își va expune cu mândrie opera.

7. Un termos în care să păstreze sursa lui preferată de energie

Dacă merge la facultate, programul lui va fi foarte diferit față de cel cu care este obișnuit la liceu, iar kitul de supraviețuire peste zi va avea nevoie de tool-uri noi. Așadar, un cadou de majorat util este un termos cu un design ieșit din tipar, în care să păstreze elixirul lui energizant preferat, fie că este o cafea, un ceai fierbinte sau un smoothie răcoritor.

8. Un kit de supraviețuire ca să fie gata pentru orice aventură

Pentru un băiat de 18 ani care visează să descopere și să exploreze lumea ca un adevărat Robinson Crusoe, alege un cadou de majorat care să-i fie un aliat de nădejde în viitoarele aventuri – un kit de supraviețuire care conține tot ce ar putea avea nevoie: de la pătură de urgență, fierăstrău cu sârmă, dopuri de urechi sau lumânare la instrumente de aprins focul, lamă de ras, cuțit multifuncțional, cârlig de pește, fir și momeală.

9. Un album în format spectaculos pentru pasionații de istorie

Încerci să găsești cadoul perfect de majorat pentru un băiat pasionat de istorie? Din fericire, există o mulțime de idei de cadouri pentru frați, prieteni, iubiți sau nepoți care adoră să exploreze vremurile demult apuse și să descopere mai multe despre țara noastră. Albumul România – Oameni, locuri și istorii cu fotografii inedite care pun în valoare chipuri de oameni, dar și locuri și istorii românești va fi primit cu mult entuziasm.  

O altă idee de cadou de majorat cu care îl poți impresiona pe sărbătoritul pasionat de benzi desenate este albumul The Other History of the DC Universe, în care scenaristul John Ridley, laureat al premiului Oscar, analizează mitologia universului DC. John Ridley trasează un fir sociopolitic neexplorat anterior, văzut prin prisma supereroilor DC care provin din grupuri ce au fost lipsite de drepturi de-a lungul istoriei.

10. Un tricou cu un mesaj haios

Cadourile amuzante care le permit să-și exprime personalitatea sunt o alegere binevenită pentru băieți la aniversarea majoratului. Alege un tricou personalizat din colecția I Love Bucharest în al cărui mesaj poate se regăsește și care îmbină într-un stil fresh ilustrații și elemente ale culturii românești.

11. O carte de bucate inspirată din lumea fantastică a jocului preferat

Pentru un pasionat de arta culinară care se visează un viitor Gordon Ramsay în bucătărie, dar care își petrece mare parte din timp cu jocuri video, alege un cadou care să îmbine ambele pasiuni. Heroes’ Feast îl va purta într-o aventură culinară cu numeroase rețete și delicii magice inspirate de celebru joc Dungeons & Dragons. Toate cele 80 de feluri de mâncare, elaborate de un masterchef, sunt suficient de delicate pentru a lua masa ca spiridușii sau elfii, dar și suficient de consistente pentru a petrece ca un clan de pitici sau o hoardă de orci.

12. Un tablou special care îi reflectă pasiunile

Printre cele mai frumoase cadouri de majorat pentru băieți se numără și cele care vin ca o completare a pasiunilor lor. Pentru cei care iubesc mașinile, alege un tablou Porsche 911 1963 din colecția Art my Cars. Tabloul 3D este o reinterpretare artistică a modelului original și este realizat manual, cu piese și mecanisme de ceas recondiționate și diverse piese metalice aplicate pe o machetă din lemn, totul încadrat într-o ramă elegantă.

13. O enciclopedie aparte pentru cei care vor să evadeze într-un trecut fantastic

Nu am uitat nici de frații, prietenii sau iubiții pasionați de mitologie, iubitorii de istorie și cei care apreciază frumusețea și înțelepciunea miturilor antice. Dacă este atras de istoria vikingilor, Norse Myths & Tales din colecția Gothic Fantasy este o carte pe care o va citi pe nerăsuflate. Gloria impunătoare și puterea feroce a lui Odin, Frey, Loki și zeii lor din Asgard sunt prezentate în carte alături de toate marile lor aventuri și legende, de la Yggdrasil, Arborele Gigant al Vieții, până la seria de evenimente apocaliptice care prevestesc moartea zeilor, și anume Ragnarok.

14. Un suport pentru fotografii în care să păstreze amintirile dragi oriunde se duce

Unui tânăr de 18 ani care se pregătește să plece la facultate și să se mute singur într-un apartament nou, i-ar prinde bine să ia cu el câteva dintre cele mai frumoase amintiri. Alege un suport magnetic pentru fotografii cu un design simplu, dar elegant în care să pui câteva poze împreună. Îi vei oferi astfel un cadou de majorat personalizat și cu mult suflet, care îl va face să zâmbească în fiecare zi.

15. Un încărcător wireless de care se poate folosi oriunde

Gadgeturile se numără printre cadourile pe care tinerii le primesc cu mare entuziasm. Pentru că sunt foarte activi online și le place sa fie mereu la curent cu noutățile, alege un cadou de majorat pentru băieți practic și ingenios de care se pot folosi oriunde – un încărcător portabil super rapid pentru toate gadgeturile.

16. Un disc de vinil pentru cei mai înflăcărați colecționari de muzică

Cauți un cadou de majorat pentru un băiat cu gusturi alese în ceea ce privește muzica? Avem și pentru el o idee inedită. În ultimii ani tinerii au dezvoltat o pasiune aparte pentru muzica la pickup, datorită calității unice a sunetului, așadar dacă vrei un cadou original pentru colecționari, discurile de vinil sunt o idee excelentă. Indiferent de preferințele muzicale, pe rafturile Cărturești ai la dispoziție sute de opțiuni, de la muzică clasică la contemporană, de la rock la blues și nu numai.

17. Un portofel de calitate

Un alt cadou de majorat inspirat pentru băieții care pun preț pe accesorii este un set cu portofel și breloc. Stilat, rezistent, practic și minimalist, portofelul este realizat manual din fibre de celuloză, apă și latex natural. Prevăzut cu spațiu special pentru bani, carduri și documente personale, portofelul îi va fi de folos de fiecare dată când merge la cumpărături sau în călătorii.

18. O husă pentru laptop cu un design aparte

Ajută-l să se pregătească din timp pentru plecarea la facultate și zilele agitate, când e nevoie să fugă dintr-un loc în altul, cu un cadou de majorat util. O husă pentru laptop made in RO marca Paper Art, încăpătoare și cu stil, care să-i protejeze laptopul sau tableta, va fi un cadou de majorat pe cinste.

19. Accesorii pentru bookaholici

Unui băiat care iubește serile în compania unei cărți bune, fă-i cadou de majorat, obiecte care să-i facă momentele de lectură și mai frumoase. Alege un suport special pentru cărți care se va dovedi și foarte practic, o lampă pentru citit hazlie sau un kit pentru cărți care include carduri pentru conversație, o clepsidră, un zar și rețete de cocktailuri literare.

20. Un cadou de majorat special sub forma unui voucher

Dacă nu știi ce gusturi și preferințe are, o idee practică și care te scutește de grija de a face o alegere nesigură este un voucher valoric. La Cărturești poți alege designul, un mesaj din suflet pe care vrei să-l transmiți și, bineînțeles, suma pe care o pui la dispoziție pentru a-și alege cadoul de majorat pe care și-l dorește.

Sperăm că ghidul nostru cu idei de cadouri de majorat pentru băieți ți-a servit drept inspirație și acum ești cu un pas mai aproape de alegerea darului potrivit. La urma urmei, majoratul este un eveniment unic, iar cadoul oferit din suflet va rămâne o amintire plăcută pentru tânărul de 18 ani pentru mult timp de acum încolo. Dacă încă nu ai găsit ce căutai, aruncă un ochi și pe ghidul nostru cu idei de cadouri pentru adolescenți sau cadouri pentru bărbați.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.