carturesti-2024-deschidere_baia_mare_value_centre-cover_event_1080x1080

Cărturești deschide porțile celei de-a doua librării din Baia-Mare, în centrul comercial Value Centre

Îndrăgostiții de cărți și de lucruri care ne fac viața mai frumoasă sunt invitați la deschiderea celei de-a doua librării Cărturești din Baia Mare, joi, 18 aprilie 2024, de la ora 12:00.

Librăria, amplasată în centrul comercial Value Centre, măsoară 200mp și găzduiește pe rafturi o varietate de titluri în limbile română și engleză. Totodată, oferta de carte va cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. Selecția va fi completată de branduri deja cunoscute și îndrăgite în rețeaua de librării Cărturești, precum Moleskine, Paperblanks, Legami și Kikkerland.

De asemenea, primii 1000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie, și se vor putea bucura de un moment muzical inedit, de la ora 18, susținut de Cvartetul Euroart.

Cvartetul Euroart este parte a Fundației Culturale Euroart, care de la înființarea sa, în 1993, si până astăzi, propune proiecte si inițiative pentru a susține si dezvolta cultura în Baia Mare și, mai presus de tot, dorește permanentizarea vieții cultural-muzicale în oraș, prin crearea unei filarmonici.

Marius Lengel – vioara I
Tudor Raț – vioara II
Petru Damșa – pian
Mihai Corlan – violă

Informații despre deschidere vor putea fi găsite și în pagina evenimentului de Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/1154257596007016/?ref=newsfeed



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.