Afiș CpC ediția a 7-a

Carte peste carte, ediția a VII-a

Afiș CpC ediția a 7-aLa jumătatea lunii martie, Asociația Paspartu sărbătorește 6 ani de existență printr-o nouă ediție „Carte peste carte”, unul dintre cele două proiecte principale ale ONG-ului.

Astfel, 6 ani de Paspartu se vor traduce în 6 zile de colectă – în perioada 15-20 martie – și 6 spații de strângere de cărți Hecate, 2 sedii ale Companiei de Librării București (CLB), Seneca Anticafe, Cărturești Verona, EfdeN.

Cea de-a VII-a ediție „Carte peste carte” are ca scop strângerea de cărți pentru 24 de centre culturale cu bibliotecă publică în mediul rural și urban mic din județul Sibiu, iar colecta este realizată în parteneriat cu Departamentul Metodic. Comunicare. Programe al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Colecția de carte a acestor biblioteci este depășită moral și alterată fizic, motiv pentru care cei de la ASTRA Sibiu ne-au cerut ajutorul în a intermedia legătura cu oamenii dispuși să doneze volume pentru copii (cărți cu povești, volume frumos ilustrate, cărți de colorat etc.) și cărți tehnice/practice pentru adulți. O parte dintre bibliotecile publice din satele sibiene au fost recondiționate sau deschise de curând, cu ajutorul programului Biblionet și a dedicării echipei de la biblioteca județeană. Mai multe detalii despre proiectele acestora și bibliotecile pe care le-au transformat puteți citi pe blogul Biblioterapie.

Puteți dona cărți de marți, 15 martie, și până duminică, 20 martie (inclusiv) în 6 locuri din București: Hecate (Str. Olari, nr. 8), 2 sedii ale Companiei de Librării București (Librăria nr. 7 – Progresul, Șoș. Giurgiului, nr. 119, bl. 11, și Librăria nr. 108 – Colentina, Șoș. Colentina, nr. 53, bl. 59), Seneca Anticafe (Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1), Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13), EfdeN (Bvd. Pache Protopopescu, nr. 66).



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.