Carturesti-2024-Deschidere_Pitesti_Arges_Mall-Cover_Event_1920x1005px

Cărturești deschide porțile celei de-a doua librării din Pitești, în centrul comercial Pitești Argeș Mall

Îndrăgostiții de cărți și de lucruri care ne fac viața mai frumoasă sunt invitați la deschiderea celei de-a doua librării Cărturești din Pitești, joi, 25 aprilie 2024, de la ora 10:00.

Librăria, amplasată în centrul comercial Pitești Argeș Mall, str. Tudor Vladimirescu nr. 37, găzduiește pe rafturi o varietate de titluri în limbile română și engleză. Totodată, oferta de carte va cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. Selecția va fi completată de branduri deja cunoscute și îndrăgite în rețeaua de librării Cărturești, precum Moleskine, Paperblanks, Legami și Kikkerland.

De asemenea, primii 1000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie, și se vor putea bucura de un moment muzical inedit, de la ora 18, susținut de trupa Nuanțe.

Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat trei albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019, „Eva” în luna mai a anului 2021, iar în 2023 a luat naștere albumul ,,Cântece Mute”. Alternative funk grunge de la malul Argeșului până în Trivale, de la fenta lui Dobrin până la infinit.

Informații despre deschidere vor putea fi găsite și în pagina evenimentului de Facebook, aici: https://fb.me/e/21YiB4PbX



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.