adihadean-980×200

Concurs: Câștigă cartea #24centimetri, de Adi Hădean

Update: cei 5 câștigători constând în câte o carte a lui Adi Hadean. sunt:

  1. Giorgiana Melinte
  2. Crina
  3. Baltag Claudia Constantina
  4. Cristina
  5. Alexandra

Felicitări tuturor și vă mai așteptăm la concursurile organizate de carturesti.ro.

adihadean-980x200

#24centimetri” este o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată, apărută la Curtea Veche Publishing, disponibilă numai în librăriile Cărturești. Cartea poartă semnătura cunoscutului chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean care se confesează:

În vara aceasta s-au împlinit douăzeci de ani de la debutul meu în bucătăria profesionistă și treizeci de când am observat că mă preocupă mâncarea dincolo de simplul act al hrănirii. E o ucenicie destul de lungă, care continuă și azi. Dacă mă întrebați ce am câștigat în acest timp pot să vă spun că de fapt am pierdut. Am pierdut dorința, ambiția de a deveni maestru. Statutul de ucenic, cu tot disconfortul aparent pe care-l presupune, mi se pare mult mai interesant și mai potrivit pentru mine și pentru menținerea deschiderii de care are nevoie orice creștere.

Cu aceste gânduri în minte, te invităm să descoperi cartea lui Adi Hădean „#24centimetri” și să participi la concursul de mai jos.

Ce trebuie să faci?

Răspunde-ne printr-un comentariu la acest articol la întrebarea: „De ce îți dorești cartea #24centrimetri de Adi Hădean?”.

Răspunsul trebuie să fie sub aceasta formă:

„Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că……..”

Care și câte premii sunt?

5 premii constând în câte o carte a lui Adi Hadean.

Cum alegem câștigătorii?

Alegem cei 5 câştigători prin tragere la sorţi pe 14 octombrie, la ora 14:00 şi îi vom anunţa prin email. Completează corect adresa ta de email fiindcă îţi vom trimite acolo toate detaliile necesare pentru a putea intra în posesia premiului, dacă vei fi printre câştigătorii acestui concurs.

Perioada de desfășurare a concursului  5 – 14 octombrie
Toate comentariile sunt moderate în maxim 24h, cu excepția zilelor de weekend.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi știri despre evenimentele și ofertele culturale ale librăriei carturesti.ro.

Mult succes!



There are 166 comments

Add yours
  1. Loredana Radulescu

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean,#24centimetri#,pentru ca inca nu am reusit sa o achizitionez si imi doresc sa aflu cei 24 de “centimetri” care pot sa te binedispuna prin lectura, prin aflarea unor detalii din viata acestui om atat de “cool” si care are o voce atat de calda …felicitari d-nule Hadean!

    • Ramona Zbughin

      Imi doresc cartea 24 de centimetri pentru ca pur si simplu il iubesc pe Adrian Hadean.Cuvintele ar fi de prisos…il admir.

  2. Maftei Ioana

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca sunt pasionata de bucatarie si mi-as dori sa regasesc printre paginile domnului Hadean trucuri noi si retete inedite si, totodata, pentru ca sunt sigura ca va fi o lectura placuta pentru zilele ploioase.

  3. constantin mimi

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean “#24centimetri, pentru ca sunt sigura a voi învata multe si poate am sa fiu mai motivata sa învat ca ucenic arta gatitului!

  4. Andra Paduraru

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il consider un om simplu, modest si totusi atat de complex.

  5. Mihai Popa

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că:
    – e un profesionist cu mult bun-simţ şi plin de modestie,
    – scrie cu mult talent, aşa cu reiese din blogul dumnealui şi din savuroasa Medium Rare de la EuropaFM,
    – îl admir mult şi doresc să-i citesc cartea.

  6. Clipa Narcisa

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că îl admir și chiar îmi doresc să citesc cartea dânsului. Sunt sigură că în urma lecturării acestei cărti voi căpăta noi cunoștințe despre arta culinară.

  7. Golea Roxana

    Îmi doresc cartea dlui Adrian hadean din același motiv pentru care citesc tot ce postează pe internet: este un ardelean cu foarte mare dragoste pentru Bucătărie dar si pentru oameni, in special copii, sfaturile culinare si Rețetele lui încearcă sa ne învețe sa mâncam sănătos si sa ne hrănim copiii/nepoții cât mai sănătos, lucru pe care l-am remarcat si in emisiunile televizate in care a apărut. Am regretat enorm ca nu voi mai avea ocazia de a-l vedea in emisiunea MasterChef dar asta nu înseamnă ca încrederea mea in Rețetele si sfaturile lui Adrian nu vor fi la fel de importante ca si pana acum, deși fără el noul sezon care se anunța nu mai are nici un farmec, pentru mine el reprezenta garanția seriozității si onestității cu care erau tratati toți concurenții. Sper ca aceasta carte sa poată oricum fi cumpărată din magazin deoarece chiar dacă nu voi câștiga un exemplar cu Dedicația lui Adrian ceea ce oricum conta cel mai multe mine, măcar sa am posibilitatea achiziționării ei din librărie. Pentru Adrian toată afecțiunea si urări de mult succes in tot ce își propune ( felicitări si pentru sprijinul acordat persoanelor care chiar își doresc sa fie bucătari si care sunt admiși in programul lui de formare).

  8. Flore Daniel

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, #24centimetri,deoarece ma face sa intru in esenta sa,nu conteaza cat stau,ma prinde mult atmosfera creata de informatia culeasa,care ma imbogateste accesibil si inepuizabil.Sunt satul de”kitc-urile” si e-urile,care ne inconjoara la tot pasul,si imi doresc ceva pur, cum este aceasta carte sus mentionata

  9. Monica Nagy

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că l-am auzit vorbind la Radio Guerrilla despre ea. A fost invitat la emisiunea de dimineata si mi-a captat atentia felul cum vorbea, si sunt curioasa sa vad si cum scrie 😀

  10. Lucian STATE

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că VINE CU SEMNATURA autorului si NU este o carte de bucate (e plina piata de ele!, dar ce folos?) , dar sper sa fie o lectura amuzanta, placuta”.
    Nu pot deveni un chief…dar STIU sa apreciez o masa BUNA!

  11. Catalina Lascut

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că, pe scurt, sunt curioasă să aflu ce „se ascunde” în spatele imaginii și a reușitei, de unde vine inspirația pentru a găti și pentru a scrie.

  12. Teodorescu Dumitru

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il consider un om simplu, modest si excepyional

  13. maria butunoi

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, #24centimetri,deoarece vreau sa-l cunosc mai bine,sa-i stau in preajma si sa-i ascult povestea sau povestile! se spune ca cine impartaseste taina mesei cu tine…….pentru ca este o taina……..iti poate deveni prieten si iti deschide o usa. Adrian Hadean face parte dintre acei oameni cu care rezonezi din prima clipa indiferent de cati kilometri te despart de el………….si incepi sa-l iubesti…………pe mine m-a cucerit cand cocea turte pe plita…….mi-a adus in prezent toata bucuria copilariei mele intr-un dumicat simplu de turta………….toate nevointele si ucenicia mea in devenirea de om alaturi de bunica mea……………..si da, toata viata suntem ucenici……….raman si eu la acest statut!

  14. Doina Lupusoru

    Îmi doresc cartea lui Adi Hădean ,,#24centimetri” pentru că am experimentat deja câteva dintre reţetele lui de prăjituri (Chocolate-lava…mmmm..ce bun) şi mă gândesc că mi-ar plăcea să-l cunosc şi dincolo de reţete, să văd ce l-a motivat să fie din ce în ce mai bun. Indiferent de rezultatul concursului, eu îi doresc mult succes în ce face!

  15. Dorin Cuteanu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că nu o gasesc in alte lanturi de librarii, nu stiu de ce, poate are o intelegere Editura Curtea Veche cu librariile Carturesti.

  16. Oana

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că as vrea sa o fac cadou unei prietene dragi , a carei zi de nastere e in luna octombrie si care prepara cu drag dupa retetele lui Chef Hadean! Sper sa fiu o norocoasa 🙂 si sa bucur la randul meu…

  17. Bleotu Macrina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că îl admir și îmi doresc să citesc cartea dânsului. Am avut ocazia sa-l vad la niste evenimente cum gateste ,foarte sanatos si gustos. Sunt sigură că în urma lecturării acestei cărti voi căpăta noi cunoștințe despre arta culinară.

  18. Crina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau să-i fac o surpriză iubitului meu și să i-o dăruiesc de ziua noastră. M-a cucerit gătind și îi place foarte mult stilul culinar al lui Adi Hădean.

  19. Madalina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că iubesc aromele si ma pasioneaza “alchimia” din bucatarie!

  20. Guga Aurora Ana

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că iubesc bucataria si il iubesc pe Chef Adi Hadean si retetele lui ! <3

  21. Adriana

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il consider un profesionist si un om integru care stie sa isi pastreze principiile si sa faca „bucataritul” fin accesibil tuturor.

  22. Dragos Teleptean

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că “Sare si piper” nu mai e destul. Pentru experienta, pentru gust, pentru lectura, pentru ca am adaugat deja sarea si piperul din prima carte cu si despre mancare semnata de Adi Hadean in bucatarie, pentru o alta etapa de viata.

  23. Lorena

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că îl admir în primul rând ca persoană și doresc să aflu conexiunile lui cu arta culinară.

  24. Lucian Băiceanu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că îmi place să gătesc și sper ca în aceasta carte voi descoperite secrete culinare.

  25. Pop Anita Henrietta

    Îmi doresc cartea lui Adi Hădean, “#24centimetri”, pentru că:

    1. Este unul dintre chefii bucătari preferați de mine.
    2. Îi urmăresc în permanență blogul și încerc rețetele lui. (Lava Cake-ul îmi iese la perfecție după rețeta propusă de el)
    3. Îl consider un profesionist în bucătărie și un om de valoare care pune pasiune în ceea ce face.
    4. Vreau să descopăr cum a ajuns să iubească bucătăria, care sunt secretele folosite în rețete, etc.
    5. Am dezvoltat o pasiune de nedescris pentru arta culinară (chiar dacă sunt tânără).
    6. Nu în ultimul rând, doresc să învăț în permanență noi secrete în ale bucătăriei.

    Acestea sunt doar câteva motive pentru care tind să cred că merit cartea #24centimetri !

  26. Niculcea Cristina

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că îl admir pentru ceea ce a realizat până acum, pentru ambiția sa, dar și pentru devotamentul și dăruirea oferite acestei meserii. Deși am doar 18 ani, iubesc să gătesc, și când vreau să încerc ceva nou site-ul domnului Hădean este un ajutor de nădejde. Cartea m-ar ajuta să aflu cum definește un profesionist succesul ,care sunt etapele spre succes și cum procedăm să ne punem în aplicare ideile, visele.”

  27. Catalin Niculae

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca il urmaresc de ceva vreme in mediul online, la TV si la radio si imi plac ideile lui.

  28. chivu alex

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau de deprind tainele culinare, pana acum fiindu-mi teama de aceasta provocare

  29. Anda Luca

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau sa descoper incursiunea lui in arta culinara. Vreu sa descopar care a fost cea mai mare motivatie a lui. Ma inspira si vreau sa ma initiez in aceasta arta.

  30. Violeta Filip

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean ” 24 centimetri” pentru ca imi place sa gatesc dupa retetele lui si, de ce sa nu recunosc, m-a intrigat si titlul!!!!

  31. Raluca Glodeanu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că redă fascinanta lume a bucătăriei dintr-o perspectivă aproape unică pe la noi – scrie realist, fără dulcegării, tăios şi flegmatic pe alocuri, dar cu un pic de modestie şi mai multă înțelepciune. Cu un stil “prea mult dat uitării” – al omului care ştie şi înțelege suficient de multe cât să nu încerce să epateze, să şocheze prin nimic. Şi care iese în evidență prin a fi …om.

  32. Morar Felicia

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că e mereu o plăcere să-l citesc sau să-l aud, e veșnic un izvor de simplitate și normalitate, e băimărean de-al meu și i-am gustat mâncarea 🙂

  33. Zamfir Andreea

    Imi doresc cartea deoarece imi place Adi Hadean, ma fascineaza retelele lui si mai ales, felul de a scrie. Multe din ele parca ar fi o poveste, motiv pentru care mi-as dori sa citesc si cartea.

  34. Carmen Iancu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau sa aflu direct de la el la ce sunt buni #24centimetri.

  35. candrea nadia alina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca este cu siguranta una inspirationala, din care am de invatat. Ma fascineaza Omul Adrian HADEAN, il consider cu adevarat un Master Chef si cred ca as putea sa il cunosc mai bine, citind prima sa carte!

  36. Fierut Renate

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că-i urmaresc des retele de pe blog si ma ghidez dupa ele pentru a-mi satisface culinar cei doi copii si desigur…sotul :)!

  37. MIHALI CLAUDIA

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sunt o pasionată a bucătăriei, dar încerc să îmbin această pasiune şi cu lectura. În fiecare carte gaseşti lucruri transpuse cu mult suflet şi pasine (de aceea am ales să lucrez într-o editura ca şi redactor). Alaturi de alte carţi valoroase, mi-aş dori să mai adaug încă una la colecţia mea.

  38. Simona Pasnicu

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri” pentru ca sunt curioasa despre ce a putut sa scrie acest bucatar faimos. Am inteles ca este un manifest, dar unde vine titlul si ce ascunde continutul cartii? Pe langa asta il apreciez pe dl Hadean pentru ca e un bucatar care nu epateaza si mi se pare un om simplu si la locul lui, desi e o persoana publica.

  39. Gina Bratu

    Mi as dori cartea lui Adi Hadean pentru ca nu contine retete 🙂 Carti de bucate se gasesc pe toate drumurile, carti cu viata in bucatarie, nu prea….

  40. Anca Bunea

    Îmi doresc cartea lui Adi Hădean, „#24centimetri”, pentru că îl apreciez și admir foarte mult. Îl urmăresc și îi citesc articolele de foarte mult timp și abia aștept să citesc cartea pentru că are un fel aparte de a spune lucrurile.

  41. ANA

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca am urmarit emisiunea Master chef ( asa l-am vazut prima oara) , mi se pare un tip foarte serios in ceea ce face in bucatarie , modest foarte documentat si prezentarea retetelor sale foarte explicita si simpla.
    TOT RESPECTUL PENTRU EL !

  42. Gabriela Ivan

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimeri” pentru ca de cand l-am descoperit imi surprind mereu familia cu bunătăți si descrie cu suflet rețetele, este un om sportiv, vesel si plin de surprize, iar eu sunt pasionata de bucatarie si nu pot decat sa sper ca citit aceasta carte imi voi îmbogățiți cunoștințele 🙂

  43. Dana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca vreau sa il descopar pe adevaratul Adi Hadean, cel din spatele chefului bucatar.

  44. Perta Larisa

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri” pentru ca ii urmaresc blogul si ii gatesc retetele descrise cu un spirit liber si pur romanesc si vreau sa vad ce mai spune frumos si in cartea asta 🙂

  45. cosmina marginean

    pentru ca il admir pe Adi Hadean, imi place modul lui de gandire, de exprimare si nu in ultimul rand de gatit. pentru mine este in primul rand o persoana publica pozitiva, simpatica, educata, culta si apoi un chef .daca nu o castig, oricum o cumpar.” big like” Adi Hadean.

  46. VIOLETA

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il admir, il consider un excelent bucatar si doresc sa pun in practica pentru familia mea retetele dansului!

  47. Madalina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sper ca imi va oferi increderea de care am nevoie pentru a avea curajul sa experimentez toate retetele pe care le-am strans in bookmark.

  48. Iuliana Olariu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il apreciez foarte mult pe Adi Hadean pentru bunul simt si modestia de care da dovada tot timpul. E o placere sa-i aud emisiunea la radio si mi-a placut foarte mult emisiunea la care a fost jurat pentru ca a fost foarte decenta.

  49. Beatrice Astefanei

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau sa cunosc mai mult decat ceea ce stiu in prezent despre omul / chef cu care am reusit sa ne familiarizam cu toti, pe toate caile media. Reprezinta un simbol in arta culinara (prin simplitate, gust, culoare, forma) si un om modest, care reuseste sa ajunga la sufletul oricui. Ar fi o placere sa pot citi randuri si ganduri scrise chiar de el, descoperind astfel noutati si experiente despre un profesionist pe care il admir si respect.

  50. Ramona Zbughin

    Imi doresc cartea #24centimetri a lui Adrian Hadean pentru ca imi doresc ca macar asa sa fiu alaturi de el.E un bucatar minunat.Il admir mult.

  51. Madalin

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că are un titlu interesant si sunt curioasa ce a scris in legatura cu acesti 24cm 🙂

  52. Kati Meirosu

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean pentru ca imi place sa gatesc,sa experimentez si alte retete decit cele clasice .Sint casnica si nu prea imi permit sa achizitonez cartea .

  53. Alexandra

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sunt pasionata de gatit si gasesc o sursa de inspiratie si motivatie in Adi Hadean sunt convinsa ca este o carte din care pot sa raman cu multe invataturi nu doar din domeniul gastronomic!

  54. Simi

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că este cu siguranță plina de informații utile atât culinare cat și sociale.

  55. Alina

    Imi doresc cartea domnului Adi Hadean, “#24centimetri” pentru ca sunt pasionata de gatit si imi plac foarte multe retetele dumnealui (chiar alaltăieri am preparat o supa de pui urmând reteta dumnealui) si cred ca citindu-i carte pot descoperi chestii noi in legatura cu bucătăria si gatitul.

  56. Violeta

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri”, pentru ca imi place foarte mult de Adi ca si personalitate, ca si om si mai ales pentru ca gatesc des retete de pe site-ul lui

  57. Cristina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean”#24 de cm”pentru ca il admir si datorită lui si al blogului(creat pentru a fi pe gusturile tuturor) am învățat multe in arta culinara.Consider ca ideile si rețelele lui Adi Hadean sunt pe sufletul meu si imi doresc,prin intermediul acestei cărți sa aflu si mai multe despre pasiunea de a găti a acestui modest si priceput chef:).

  58. Pinghel Gina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24 centimetri”, pentru ca nu stiu sa gatesc si daca tot e sa invat sa gatesc, macar sa invat de la un om care are mereu ceva spiritual in retele lui! Atat!
    P.S. : Oricum intentionez sa-mi achizitionez cartea, dar nu am vrut sa dau la curier 15 lei! 🙂

  59. Harabagiu Oana

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca admir foarte mult Omul Adrian Hadean, dincolo de bucatarul pasionat de depasirea limitelor in bucatarie, pentru ca ma fascineaza modestia de care da dovada in tot ce face, faptul ca, desi este considerat un maestru bucatar el se considera un ucenic, intelegand ca desavarsirea este un tel chiar si pentru cei mai buni. Stiu ca nu este o carte despre retete si bucatarie, ci despre o calatorie prin lumea culinara, despre evolutie, despre aventura. Intotdeauna imi place sa aflu despre calatoria omului dincolo de imagine.

  60. Andreea

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că imi place atitudinea lui fata de viata si mi-a placut strategia lui de marketing inainte de publicarea cartii. Chiar daca n-o sa castig, o voi achizitiona in urmatoare perioada.

  61. Urban Maria

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „24centimetri”, pentru că iubesc cartile, pentru ca-l respect si-l admir mult!

  62. NICOLETA GIURCA

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il cunosc virtual de cand a inceput sa scrie pe blog, imi plac retete lui, unele le-am facut si au iesit de fiecare data, imi place cum scrie si cum vorbeste la radio, abia astept sa citesc aceasta carte.

  63. petrache radu

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca imi place mancarea buna si sotia mea este pasionata de bucatarie.Multumesc!

  64. Busanu Veronica

    Imi doresc cartea lui Adrian Hadean,”#24centimetri”, deoarece imi place Adi ca în,ca data,ca bucatar,ca scriitor.Face bine tot ceea ce face, e un om deosebit.
    Musai sa pun mâna pe-un exemplar al cartii,sa o savurez in serile racoroase, alaturi de niste castane.
    Felicitări Adrian Hadean!

  65. Ema Gudana

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că #24centimetri pot transforma #24ore intr-o lectura delicioasa numai buna de hrana pentru suflet.

  66. Sfarlea ionela livia

    Mi-as dori cartea”24 Centimetri” cum nu mi-am dorit altceva.O carte de colectie din care ai ce invata indiferent cat de bun esti.Eu as vrea acesta carte deoarece ptr mine ar fii ca un abecedar la inceput de drum.multumesc

  67. Cornelia

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, ,,#24centimetri” pentru că .. pur si simplu îmi place omul asta si atitudinea lui fata de gastronomie. Peste ani, Adi Hadean va ramane un nume in gastronomie, deci sa l pretuim

  68. Alexandra K

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că mi-a placut tare campania de promovare a cartii la fel si “double entendre”-ul folosit in titlu.

  69. ale

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean,#24centimetri#,pentru ca l-am descoperit de ceva timp prin intermediul blogului sau si am inceput sa il urmaresc. Si imi place energia pe care o emana si as vrea sa aflu mai multe despre el si ce are de impartasit cu entuziastii cookingului. Pare molipsitoare atitudinea lui optimista si calda 🙂

  70. Sorina L. Popa

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că urmaresc de mult timp blogul dumnealui si imi place stilul sau de a prezenta o reteta! Si eu sunt ardeleanca, asa ca imi place limbajul din articolele postate! Si pentru ca vreau cartea! 🙂

  71. Cristina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că imi place cum gandeste, este ardelean si este unul dintre oamenii pe care ii urmaresc cu placere. Si imi place foarte mult pizza de la Artizan 🙂

  72. Cristina M.

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, ,,#24 centrimetri”, pentru a o citi, deoarece ii urmaresc munca , proiectele, sfaturile si invataturile in domeniul in care lucreaza , il admir si sunt foarte curioasa ce are sa ne spuna prin intermediul cartii 🙂

  73. ana

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca imi place foarte mult de el,urmaresc cu drag blogul lui,plus si sotul ar fi incantat sa o primeasca cadou.

  74. Daniela Dragomir

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean ” # 24 centimetri ” pentru ca il consider un profesionist in arta gatitului si sunt curioasa cum este ca si scriitor.

  75. Sarina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că ii citesc de multi ani blogul, cu mult inainte de merge la Master Chef, si i-am urmarit atat evolutia profesionala, cat si pe cea personala. Il admir sincer si are un mod aparte de a scrie. Este ceea ce se cheama un bun povestitor. Si in semn de multumire pentru ce ne-a dat noua, cititorilor si bucatarilor aspiranti, voi cumpara aceasta carte…daca o castig inainte, promit sa o dau mai departe dupa ce o citesc.

  76. Alexandra

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean “#24centimetri, pentru ca este un om simplu si complex in acelasi timp, pe care merita sa il descopar. Pagina cu pagina, vreau sa ma apropii de Adrian Hadean ca om si sa inteleg parcursul vietii sale. Este rar, daca nu imposibil, sa mai gasesti oameni atat de modesti, cu pasiune clara pentru mancarea buna si sanatoasa, asa cum era odinioara toata mancarea. Adi Hadean ne invata ca nu este suficient sa urmezi o reteta, daca nu ai pasiune pentru bucatarie si gatit.

  77. Vocheci Monica

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca vreau sa am o inspiratie in bucatarie ori de cate ori imi lipseste raspunsul la intrebarea “Ce gatim azi ? “

  78. Mioara Palcu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean,#24centimetri#, pentru ca il admir pentru felul cum gătește și scrie. Abia aștept sa-I răsfoiesc cartea. Mulțumesc!

  79. Adelina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că e un om a carei povesti de viata inseamna ambitie si multa munca. Cred ca e o adevarata inspiratie.

  80. Beldiman Ionut

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că admir acest om . Un adevărat profesionist. În plus și pe baietelul meu tot Vladimir se numește. Așa că sper ca sortii să țină cu mine.

  81. Paul Marius Gelu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că vreau să am acces la cât mai multe lucruri care sa ma ajute sa ma dezvolt ca şi persoană, Adrian Hădean fiind una dintre figurile publice din experienţa căreia aş avea ce să învaţ.

  82. Magda

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean “24cm” pentru că mi-a a plăcut dezbaterea care a lansat- o pe facebook despre ce crede fiecare că reprezintă 24cm. A fost o idee excelentă de marketing și interlocutorii au fost tare haioși. Ideea a prins la public feminin sau masculin.( Chiar dacă cei din urmă au fost mai rezervați).

  83. Monica Strimbei

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sunt sigura ca va fi o lectura minunata, scrisa de o persoana pe care o admir.

  84. Andra Tugurlan

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca il urmaresc de cativa ani si blogul sau culinar reprezinta sursa mea de inspiratie in momentele in care vreau sa gatesc, pentru ca orice lucru care are legatura cu Adi Hadean imi starneste curiozitatea si pentru ca am siguranta ca va fi un lucru de calitate.

  85. doris

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean ,,#24centimetri,, pentru ca sotul meu este fan Adi iar eu vreau sa i-o daruiesc cadou de ziua lui.

  86. Alexandra Mărginean

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, #24centimetri pentru că e un om deosebit, care reușește să îmi atragă mereu atenția într -un mod plăcut și fiecare articol este scris cu pasiune. Îmi doresc să reușesc să citesc și cartea, nu doar articolele de pe blog.

  87. Alexandra Mărginean

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, #24centimetri pentru că e un om deosebit, care reușește să îmi atragă mereu atenția într -un mod plăcut și fiecare articol este scris cu pasiune. Aș vrea să reușesc să citesc și cartea, nu doar articolele de pe blog.

  88. Sorina retegan

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca domnul are un stil superb, unic si real de a prezenta viata. Cred ca e o persoana minunata si mi-ar face o minunata placere sa citesc si in acelasi timp sa contribui la acesta parte a vietii lui.

  89. Sorina retegan

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”,pentru ca domnul are un stil suberb, unic si real de a prezenta viata. Cred ca e o persoana minunata si mi-ar face o minunata placere sa citesc si in acelasi timp sa contribui la acesta parte a vietii lui.

  90. STANESCU CRISTINA

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, ‘#24 centimetri” pentru ca il urmaresc de ceva vreme prin mass media si imi aduce aminte de traiul simplu al romanului de rand cand gateste ca la bunica acasa, dar totodata impresioneaza prin calitatile de chef , cu mult talent si creativitate.

  91. olteanu mirela liliana

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că este o persoana foarte buna in meseria lui ,cartea este sigur o lectura minunata de unde am multe de invatat.este un om corect si un foarte bun bucatar.

  92. Cristina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24 centrimetri”, pentru ca a reusit sa imi starneasca curiozitatea sa citesc aceasta carte.

  93. Preda Luciana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centrimetri”, pentru ca imi place foarte mult sa citesc autobiografii si sa invat din experientele de viata ale autorilor.
    Adi Hadean este un om pe care il admir foarte tare pentru faptul ca a avut curajul sa isi urmeze visele.

  94. Mihai Dobre

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că acesta a fost prima persoana care m-a facut sa iubesc bucataria si sa fiu extrem de pasionat.

  95. Amalia Bota

    Îmi doresc cartea lui Adrian Hadean deoarece îmi place mult omul, bucătarul și stilul de viata promovat de dânsul. Respecte!

  96. ursa leonora

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean , „#24centimetri”, pentru ca sunt sigura ca imi va fi de ajutor si pentru ca ii urmaresc activitatea pe blog , imi face mare placere tot ce face si imi place felul sau de a fi ce mai un ardelelean adevarat.

  97. ursa leonora

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean , „#24centimetri”, pentru ca sunt sigura ca imi va fi de ajutor si pentru ca ii urmaresc activitatea pe blog , imi face mare placere tot ce face si imi place felul sau de a fi ce mai un ardelelean adevarat.

  98. Sanda Coseriu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean pentru ca am un respect deosebit pentru acest om!
    Iubesc bucataria si tot ce implica ea!
    Ador felul in care domnul Adi Hadean,povesteste despre mancare si viata!
    Urmaresc blogul dansului,si incerc sa invat din tot ce ne arata si explica la fiecare reteta!a

  99. Vlad Anca

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centrimetrii”, pentru ca e un om frumos care are multe de spus, îmi place foarte tare și îi urmăresc cu viu interes toate postarile. Sunt sigura ca va fi o lectura minunata!

  100. Valentina Calacean

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că este o persoana pe care o admir ca bucatar si ca OM si cu siguranta sunt multe lucruri de invatat din ea !

  101. Flavia

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că mi-e greu financiar sa o achizitionez,desi mi.as dori s.o pot face. Sunt pasionata de bucatarie si de munca si parcursul acestui om in cariera.
    Multumesc

  102. Kruppa Mădălina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, #24centimetri pentru că e un om cu bun simț cum rar mai vezi, un bucătar pasionat și dornic să împărtășeasca arta mâncării.

  103. Carp Paula

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că este un om care scrie grozav de fain, cu o simplitate aparte si fermecătoare.

  104. Cosovan Ludmila

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca …..Am făcut cel mai bun blat de pizza ( mancat sau gatit ) ever după rețetă lui…. Așa, simplu, cu câteva ingrediente tot simple, dar gustul nu e deloc simplu. …. Oare ce se ascunde in spatele celor #24 de centimetri ?
    Cu plăcere aștept sa descopăr .

  105. Giorgiana Melinte

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, #24 centimetri, pentru ca m-am mutat in casa noua si am spatiu acum,o bucatarie complet utilata si simgura dorinta mai ramane aa stiu sa le gatesc celor 2 copilasi pe care ii am 🙂

  106. Mandici Alexandra

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean “#24centimetri” pentru că este singurul om care m-a lămurit (în articolele din blog) Cum să nu transform un mușchi de vita într-o talpa. Poate nu este un motiv prea “greu” pentru unii, dar pentru mine a reprezentat sfârșitul unei ere în care atât eu cât și soțul meu întâmpinam orice preparat din carne de vită cu o străbătută din nas și cu variante alternative. Astfel, cred că acest om merită citit comod, cu un pahar de vin nou și o felie de chec cu portocală. In rest, tot binele și proiecte cât mai interesante.

  107. Strîmbu Iulian

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că… Ei bine… ați trait vreodata acel moment al vieții in care…chiar dacă ai ajuns să știi ce îți dorești să faci în viață, nu ai nici o idee despre cum trebuie să începi ? Eu da ! Trăiesc din plin acel moment când gurmandul din mine se luptă să iasă afară, să se exteriorizeze, să arate ca iși dorește să transforme nebunia pe care o simte, in surse de bucurie pentru cei din jur. Când papilele gustative și simturile îmi sunt controlate de gustul, aspectul, sunetul, textura si mirosul unui croissant cu unt… și vreau să-l fac cu mâna mea, ca și alt gurmand să simtă ce simt si eu… dar nu știu cum să ajung în acel moment. Îmi doresc cartea pentru că sper că voi gasi acel ,,ceva” de care am nevoie, si sper că, acest bucatar (puțin spus), îmi va fi mentor prin rândurile așternute în paginile acestei cărți !

  108. Dana Cioculescu

    Îmi doresc carte lui Adi Hadean ,,# 24 centrimenti” pentrucă este o provocare din titlu cărți, o dorință să o citesc și un ghid in bucătărie 😉 Mulțumiri Cărturesi și Adi Hadean.

  109. RUS NELA

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean 24centimetri” pentru ca ii urmaresc scrierile cu multa placere de mult timp, retetele sanatoase si savuroase la fel ca povestile lui.Imi place mult cum scrie cum gateste si felul frumos in care a evoluat si a crescut ca om, blogger si bucatar.Imi place modul cinstit si sincer in care se implica in multe activitati extraculinare dar care totusi au mare legatura cu viata sanatoasa fizic si psihic.Imi place ca se inconjoara de oameni frumosi la suflet si cinstiti continua sa invete ce-i mai bun de la fiecare.As dori sa-i citesc cartea fiindca cred ca e o lectura relaxanta plina de umor din care toti putem invata ceva bun si frumos.Imi doresc cartea pentru ca e scrisa de un om cinstit si sincer.

  110. Cristina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că ii urmaresc blogul si imi place cum scrie. Sunt convinsa ca aceasta carte va fi o lectura super placuta.

  111. Lazar diana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean #24 centimetri pt ca vreau să aflu misterul denumirii cartii astfel…glumesc. Bucătarul Adi Hadean este un adevarat ajutor pentru mine in bucătărie. Bine, recunosc, eu sunt doar bucătăreasă animatoare. Nu ma ridic la standardul d-lui Hadean. Vreau cartea pt ca sunt o clujeană plecata din tară, iar retele d-lui Hadean ma fac sa ma simt mai aproape de casă. Le urmez intotdeauna cu incredere si drag, deoarece sunt povestite bine. Ardelenilor le plac povestile. Respect, d- ule Hadean, chiar daca nu voi castiga concursul o voi achiziționa. No, aşe!

  112. elena

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean,#24centrimenti pentru că îl urmăresc de multă vreme și sunt curioasa cum ce are să să dezvăluie .

  113. Adina Popa

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24 centimentri”, deoarece sunt fan Adi Hadean. Ii urmaresc blogul iar pizza si tiramisu sunt 2 preparate pe care le gatesc dupa retetele lui. Sunt curioasa ce secrete se ascund in 24 centimetri

  114. Catalina Dinu

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri” pentru că sunt pasionata de gătit. Din comentariile pe net citite pana acum, cartea este cel putin intriganta! Felicitări chef Hadean!

  115. Vraciu Adriana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri”, pentru ca este o persoana interesanta, un bucatar desavarsit, un om direct si care lupta pentru o lume mai buna

  116. Mirica Nina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca il admir calitatile de bucatar, sportiv si blogger si imi inchipui ca aceasta autobiografie este o imbinare reusita a calitatilor mai sus mentionate.

  117. Andrea

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean pentru ca iubesc sa gatesc!!! Sunt sigura ca este o carte nemaipomenita scrisa de un om de la care cu totii avem de invatat!

  118. mariana coman

    „Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sunt curioasa sa aflu ce lucruri noi a mai scris si de ce nu, sa ma inspir din ele.

  119. Hajni

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că este un om atata de modest, dar care are multe sa ofere. Si vreau sa aflu mai multe despre el prin cartea lui.

  120. Andra

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri”, pentru ca eu si colega mea de apartament il admiram pe domnul Hadean, iar adesea incercam retete de pe blogul dansului si ne-am bucura foarte mult daca am avea cartea scrisa de el in casa 🙂
    Multumim si mult noroc tuturor!

  121. Ioana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean,”#24 centimetri”, pentru ca mi -e tare simpatic omul asta.
    Nu sunt pasionata de bucatarie,insa imi plac cartile si oamenii buni.

  122. Adrian Iordache

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24centimetri”, pentru ca stiu cartea doamnei Sanda Marin pe de rost. 🙂 As vrea sa ma actualizez si eu un pic cu retetele unui maestru bucatar. Cred ca este la fel de buna ca si sfaturile pe care le da la radio. Succes in continuare domnule Hadean!

  123. Lavinia

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că il urmăresc pe dl Hadean de f mult timp, de pe vremea când a facut minunatele meniuri pentru grădiniță. Din acel moment am început să urmăresc toate posturile dansului.

  124. Sabau Daciana

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, ‘#24centimetri’, pentru ca ii urmaresc blogul si preocuparile de cativa ani, pentru ca sunt un blogger culinar interesat de tot ce tine de acest domeniu, pentru ca ii citesc cu interes articolele si retetele, pentru ca imi plac preocuparile lui pentru mancare sanatoasa imbinat cu sportul, i-am admirat proiectul Farfurii curate si am fost foarte placut surprinsa de faptul ca a deschis si o scoala de bucatari unde ravnesc sa ajung si pentru ca stiu ca toate aceste proiecte, ganduri si preocupari plus multe alte informatii legate de domeniul culinar, le voi regasi in aceasta carte, si pentru ca nu am avut sansa de a ajunge la lansarea cartii unde mi-ar fi placut sa pot ajunge.

  125. Chindriș Maria

    Îmi doresc cartea lui Adi Hădean, #24centimetri pentru că îl admir foarte mult pentru tot ceea ce a făcut în Cluj, pentru că un bun-simț ieșit din comun și atât de rar în zilele noastre. E interesat de păstrarea rețetelor cu gust și cu un strop de poveste, de aceea e o adevărată delectare să îi citești blogul și să te inspiri de acolo. Toate mâncărurile pe care le propune au un strop de magie.

  126. fodor maria iolanda

    imi doresc cartea lui Adi Hadean pt ca nu am reusit inca sa o comand .imi place de el ca om,as dori sa cunosc povestea lui si sa incerc retetele lui.multumesc

  127. Florina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, ”#24centimetri”, pentru că e unul din cele mai interesante persoane publice din ultimul timp, care reuseste sa imbine, se pare, cu succes pasiunea, cu jobul, sportul si dorinta de a ajuta pe altii. Astfel că, curiozitatea si dorinta de a invata de la altii ma face sa imi doresc cartea lui.

  128. Baltag Claudia Constantina

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24 centimetri ” , pentru ca vreau sa aflu secretele bucatariei ! Un om modest si talentat merita citit!

  129. Amuza Doina

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru ca, din ce am vazut la TV si pe net, este un om deosebit si vreau sa citesc aceasta carte. Daca as primi cartea si eventual un autograf din partea dansului, ar fi un cadou deosebit!

  130. Elena

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, #24cenimetri# pentru a descoperii cati centimetri sunt necesari in bucatarie (Si nu numai) viziunea Chef-ului.

  131. Elena

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean, “#24cenimetri” pentru a descoperii cati centimetri sunt necesari in bucatarie (Si nu numai) viziunea Chef-ului.

  132. Andreea

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean ,#24centimetri # , pentru ca familia noastra e formata din doi bucatari si unul in devenire (fata noastra) si suntem interesati sa invatam cat mai multe de la profesioniști de nivel inalt, cum e dansul …ne- ar fi de mare ajutor…Mulțumesc

  133. Tohaneanu Florina

    Îl admir foarte tare le Adi Hadean. L am simpatizat încă din prima clipa când l-am văzut la emisiune, însă eu îmi doresc sa câștig cartea pentru a i-o dărui surorii mele care în curând își sărbătorește ziua și ar fi un cadou super pentru ca și ea se inspira foarte mult din rețelele dnului Hadean

  134. Gogoasa Alexandru

    Îmi doresc cartea lui Adi Hadean, „#24centimetri”, pentru că sunt curios de stilul pe care l-a abordat in redactarea cărții,dar mai ales de continutul ei. Țin să cred că am de învățat câteva idei interesante din aceasta carte și din prisma faptului că admir munca dânsului.

  135. Raluca

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean,#”24centimetri”,pentru ca titlul cartii,m-a facut curioasa si vreau descopar si miezul ei.

  136. Andreea

    Imi doresc cartea lui Adi Hadean “#24centimetri”, pentru a o oferi cuiva drag, foarte pasionat de secretele bucatariei 🙂


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.