coverartchain_crainou

„Crai Nou” campanie „Artchain for Ukraine” pentru strângerea de fonduri destinate ajutorului îndreptat către refugiații ucraineni

Vremurile pe care le trăim, în care teroarea, frica și groaza pun stăpânire pe întreaga omenire, ne determină să ne deschidem sufletele și să ne reconsiderăm acțiunile. Să fim alături unii de alții și, mai presus de toate, să așternem în calea gloanțelor și a terorii, ajutorul, bunătatea, compasiunea și fapta bună.
Echipa „Crai Nou” se alătură cauzei umanitare de sprijinire a refugiaților din Ucraina. Prin tot ceea ce reprezintă filmul dorim să insuflăm încredere, sprijin și curaj. Căci filmul, prin puterea lui magică, devine, în aceste vremuri, un instrument de comunicare pus în slujba frumosului și a păcii, așa cum a făcut-o de atâtea ori de-a lungul timpului, în vremuri grele, de restriște și de război. Refuzăm să ne dăm bătuți. Din contra. Ne prindem în piept buchețele galbene și albastre, simbolul Ucrainei, ne dregem glasurile emoționate, așternem zâmbete chinuite pe chip și vrem să ajutăm.

Vă invităm, așadar, să creăm împreună o comuniune a binelui prin artă. A speranței, prin frumos și culoare. Un lanț de protecție și de prietenie pentru Ucraina.
Punem spre vânzare 100 NFT-uri din colecția „Follow Artchain”, derivate din posterul filmului “Crai Nou”. Suma strânsă va fi donată pentru achiziționarea de materiale sanitare și obiecte de strictă necesitate pentru refugiații ucraineni. Începând cu ziua de joi, 3 martie, ora 18:00, în ziua premergătoare lansării filmului în cinema, NFT-urile pot fi cumpărate de pe site-ul www.followartdistribution.com.

În fața armelor, să așternem flori, povești de viață, încredere și empatie! Aripile umanității nu pot fi niciodată frânte, dacă lanțul de compasiune și de ajutor este de neclintit!
Haideți să construim un lanț al binelui, un lanț al speranței, al artei, al celor ce iubesc filmul și tot ceea ce înseamnă cultură!

Vă adresăm așadar, rugămintea de a fi parte din campania „Uniți prin artă pentru Ucraina”, prin preluarea mesajului pe platformele dumneavoastră media. Împreună putem să așternem speranță, încredere și curaj în calea armelor.

Sharing is caring! #artchainforukraine #followbluemoon #followartdistributionThere is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.