stanta digipack 1 cd cu booklet – exlibris.cdr

Album nou cu Timpuri Noi. Conferință de presă și întâlnire cu fanii

Cu bucurie de muzică bună vă anuntăm că marți, 29 mai, ora 16:00, în Ceainăria Verona din incinta Librăriei Cărturești (str Arthur Verona 13-15) va avea loc o conferință de presă prilejuită de lansarea noului album al trupei Timpuri Noi, album intitulat “Deschide-ți mintea!

Lansarea “cu cântec” a avut loc pe 10 mai, în Club A (București), printr-un concert maraton de 4 ore în cadrul căruia, pe scenă, au fost prezenți atât tineri cu potențial în muzica nouă (Blue Pulse) cât și membri marcanți ai  istoriei trupei Timpuri Noi.

Pe 29 mai, albumul “Deschide-ți mintea!” va fi prezentat reprezentanților presei de specialitate și fanilor care doresc să fie alături de Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea pentru o discuție intimă și relaxată despre muzica trupei în anul 2012.

Albumul “Deschide-ți mintea!” este produs al casei de discuri MHO Music. Cu această ocazie, MHO Music aniversează apariția celui de-al 10-lea titlu de catalog, toate titlurile apărute din 2009 și până acum fiind distribuite prin rețeaua Librăriilor Cărtureşti.

 

 

 

 

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.