Biblioteca-Vie

Biblioteca Vie: Povestea unei cariere

Biblioteca-VieJoi, 16 mai, începând cu orele 17.00 la librăria Cărturești din str. Pictor Arthur Verona va avea loc «Biblioteca Vie – Povestea unei cariere», un eveniment cu acces liber organizat de LEAP pentru studenții bucureșteni.

Organizatorii te invită să completezi aici următorul formular pentru a-ți asigura un permis de liber acces la biblioteca LEAP.

«Biblioteca vie» este asemenea unei biblioteci obișnuite, din care cititorii interesați împrumută cărți pentru o perioadă limitată de timp, le citesc și le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesați. Sunt două diferențe majore însă: cărțile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Citește descrierea cărților aici.

În cadrul acestui eveniment, « cititorii » sunt studenți interesați în a urma o carieră în domeniul Resurselor Umane, dar și tineri care caută noi perspective în lectura « cărților » din biblioteca LEAP : oameni cu o poveste de carieră inspirațională din domeniul Resurselor Umane, profesionisti in cadrul unor companii precum Romtelecom, Deloitte, Oracle, Adecco, Optaros, Olotels, Qualitance, Microsoft.

Te așteptăm la o lectură altfel !

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.