Facebook-Cover-Partizan&LunaAmara

Concert acustic Partizan și Luna Amară la Grădina Verona

Seria de concerte Verona Acoustic Season de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București joi, 3 iulie, de la ora 19:00! De data aceasta vor urca pe scenă trupele Partizan (în formulă acustică Artan și Suedezu’) și Luna Amară!

Istoria Partizan începe în 1982, atunci când „doi prieteni de-o viață, născuți în aceeași zi, au făcut o formație”. Cei doi sunt, bineînțeles, Andrei Pleșca și Răzvan Moldovan, iar formația în cauză este legendara Timpuri Noi – Partizan nefiind la urma urmei decât o altă față a acesteia. Cu texte ironice și o prezență live de neegalat, Artan și Suedezu’ vor trece prin cele mai cunoscute compoziții ale trupei într-un concert plin de energie!

Partizan acustic – Fata mea (live)
http://youtu.be/pkR3XLVQAXk

Luna amară se apropie de 15 ani de activitate fără compromisuri pe scena rock-ului românesc. Recunoscuți pentru realismul și vehemența mesajelor sociale, abordarea trupei clujene s-a rafinat de-a lungul timpului, cvintetul creându-și un univers stilistic particular deopotrivă agresiv și sensibil, militant și introspectiv.

După ce au lansat la începutul anului CD-ul „Live la Conti”, cu piese de pe primele două albume (acum epuizate), Luna amară pregătesc în prezent primul lor DVD – varianta integrală a concertului live susținut în noiembrie trecut în fostul Hotel Continental, clădire emblematică a orașului Cluj.

Luna amară – Lume oarbă (live acustic)
http://youtu.be/xPnhpUNtim4

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librăriei Cărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.

Joi, 3 iulie
Concert acustic Partizan, Luna Amară
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Partizan (acustic):
Andrei Pleșca (Artan) – voce
Răzvan Moldovan (Suedezu’) – voce, chitară

Facebook: http://www.facebook.com/Partizan.ro/

Luna Amară:
Nick Făgădar – voce, chitară
Mihnea Blidariu – voce, trompetă, chitară
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Website: http://luna-amara.ro
Facebook: 
http://facebook.com/lunaamaraband/
Twitter: 
http://facebook.com/lunaamaraband/

 

Facebook-Cover-Partizan&LunaAmara



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.