Afis-povesti-la-carturesti-online-mic

Din povești….Ținute potrivești

Afis-povesti-la-carturesti-online-micTinyworkshops și Cărturești vă invită la o serie de ateliere “Din povești….Ținute potrivești”.

Invităm toți copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani pentru a descoperi poveștile și personajele altfel, prin ținutele și culorile lor.

Este un atelier de artă vestimentară pentru personaje din poveste. Cu ajutorul unor manechine create de noi, a diferitor țesături și texturi vom aduce lumea poveștilor alături de noi. Nu ne vor scăpa regulile de stil și ținută , combinația corectă a culorilor și lectura unor povești frumoase.

Ca sursă de inspirație vom avea colecțiile de povești de pe rafturile librariei. Din lectura poveștilor vom crea o lume în care personajele vor căpăta un stil și o ținută deosebită.

Prima destinație a călătoriei noastre va fi pe tărâmul Poveștilor Românești. Vom cunoaște pas cu pas fiecare personaj, faptele lor și vitejia lor. Îi vom cunoaște pe Făt Frumos, Harap Alb, Zâna Zorilor, și vom călători în acel loc al Tinereții fără de bătrânețe și viața fără de moarte. Împreună cu cei mici vom trece dincolo de Lumea Poveștilor și vom aduce personajele alături de noi. Vom crea și reinventa ținuta lor.

Folosindu-ne imaginația și creativitatea aducem mai aproape de noi eroii copilăriei noastre.

Durata atelierului : 2 ore

Prețul atelierului : 50 Ron

Participarea la atelier se face pe baza de înscriere.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail : contact@tinyworkshops.ro sau pe site-ul Tinyworkshops la adresa: http://www.tinyworkshops.ro/atelierele-din-povesti-tinute-potrivesti/

Va așteptăm la Libraria Cărturești Verona, la mansarda

Str. Arthur Verona 13 – 15 , sector 1, București



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.