verona cover2

Concertele acustice de la Grădina Verona continuă: Luna Amară pe 4 iulie

verona cover2

Joi, 4 iulie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din Bucureşti. De data aceasta vor urca pe scenă cei de la Luna Amară pentru un concert acustic plin de sensibilitate.

Prin concertele acustice, Luna Amară reușește să sublinieze latura poetică și melancolică din compozițiile proprii, nelăsând însă la o parte energia și forța care o caracterizează. Deși instrumentele nu vor fi „băgate în priză”, puteți fi siguri că alături de Luna Amară veți petrece o seară aparte, atât cu balade consacrate precum „Roșu Aprins” sau „Chihlimbar” cât și cu piese mai rock în versiuni adaptate.

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe TV atunci când încă nu exista un album, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound de rock alternativ, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Luna Amară – Chihlimbar (visual)
http://www.youtube.com/watch?v=WIR5vPPNnBw

Luna Amară – Pietre în alb (videoclip)
http://www.youtube.com/watch?v=364iirf9iy8

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, din două în două săptămâni, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librăriei Cărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti şi cântate de Radio Guerrilla.

Joi, 4 iulie
Luna Amară acustic
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Luna Amară:
Nick Făgădar (voce, chitară)
Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară)
Șerban Onțanu (chitară)
Sorin Moraru (bass)
Răzvan Ristea (tobe)

Website: http://luna-amara.ro
Facebook: http://facebook.com/lunaamaraband/
Twitter: http://facebook.com/lunaamaraband/

www.carturesti.ro
www.overground.ro



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.