Imagini de fado

IMAGINI DE FADO, Vanessa D. Maris

Imagini de fadoEditura RAO și Cărturești vă invită vineri, 5 iulie 2013, ora 15:00, la lansarea romanului Imagini de fado al tinerei scriitoare Vanessa D. Mariş, la librăria Cărturești Verona, Bucureşti. Lansarea va avea loc în prezenţa autoarei.

Despărţite de un continent, LUNA în Portugalia şi SOL în România trăiesc poveşti de dragoste similare. Amândouă se îndrăgostesc până peste cap de bărbaţi nepotriviţi, iar această iubire le răscoleşte într-atât încât familiile şi prietenii se tem pentru sănătatea lor.

Scrisă cu multă sensibilitate şi rafinament, Imagini de fado aduce în atenţia cititorilor români o tânără autoare talentată şi cu potenţial care reuşeşte să cucerească de la primele rânduri prin stilul direct, poetic şi cosmopolit.

Vanessa D. Mariş se pricepe să-şi contureze frumos personajele, credibilitatea acestora nu este pusă nicio clipă la îndoială, iar schimbările de situaţie menţin trează atenţia cititorului pe tot parcursul cărţii.

Vanessa D. Mariş s-a născut în 2 iulie 1984 la Deva și a urmat Facultatea Teoretică din cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj Napoca, între anii 2003–2007. Timp de doi ani (2010–2012), a lucrat în Portugalia ca profesoară de pian şi educaţie muzicală la două școli: „Colegio dos Navegantes“ și „Associaçao Filarmónica e Cultural“ din oraş. Acum locuieşte în România şi lucrează la cel de-al doilea roman al său.

“Cred că Vanessa D. Mariș deţine cel puţin câteva premise de bun augur:

o experienţă personală tumultuoasă și cosmopolită, o sensibilitate muzicală virată spre armonia frazelor literare, precum şi un înnăscut simţ al surprizei.”

Virgil Mihaiu

scriitor, jazzolog, diplomat



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.