lumea-filmelor-mitologice

Lumea fiinţelor mitologice. Atelier interactiv de istoria artei, lectură şi creaţie

Atelierele interactive despre mitologie se adresează în special copiilor începand cu 3 ani şi sunt organizate de Oana Marinache în perioada 12 martie – 2 aprilie 2011, sâmbăta între orele 17:00 – 18:30 la librăria Cărtureşti din Muzeul Ţăranului Român.

Cursul îi va familiariza pe copii cu zeităţile egiptene, mitologia greacă, povestea vrăjitorului Merlin şi a sabiei Excalibur, a regelui Arthur şi a cavalerilor mesei rotunde, mitologia nordică: pitici, troli, serpi de mare, Odin şi crearea Valhalei.

Modalitatea de lucru constă în prezentări vizuale interactive urmate de activităţi practice (desen, pictură, colaj, modelaj, puzzle) care au rolul de a fixa mai bine cunoştintele şi de a le dezvolta copiilor creativitatea şi spiritul artistic.
Încurajăm prezenţa unui părinte mai ales în cazul copiilor de vârstă 4-5 ani. Toate materialele lucrate sau primite în timpul atelierelor rămân în posesia copiilor.
Pentru detalii şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi precizând numele şi vârsta copilului la istoriaarteipentruceimici@gmail.com şi info@carturesti.ro . Locurile disponibile sunt în număr de 10 şi înscrierea se face pentru toate cele 4 ateliere duminicale; în cazul în care nu se poate ajunge la un atelier, un alt copil trimis de dvs. poate participa. Costul de 130 Ron pentru modulul lunar se poate achita în contul deschis la banca Transilvania sucursala Obor RO83BTRL04401201834602xx pe numele Oana Marinache. Inscrierile se incheie pe data de 5 martie 2011.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.