Poster-PINA

PINA – proiecție specială de Ziua Îndrăgostiților la Cărturești Verona

 

Parada Film și Cărturești Verona îi invită pe toți cei îndrăgostiți de film, dans și muzică la proiecția specială a documentarului PINA, marți, 14 februarie de la ora 19:00. Evenimentul va avea loc în mansarda librăriei Cărturești (str. Arthur Verona, nr. 13-15) iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

 

DVD-ul PINA, deja existent pe rafturile librăriei, va putea fi achiziționat doar de Ziua Îndrăgostiților la prețul special de 40 de lei.

 

Filmul PINA, în regia lui Wim Wenders, a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2011 de către Academia Europeană de Film. De asemenea, filmul este nominalizat la Premiile Oscar și se bucură deja de o serie de distincții importante.

 

Așa cum este prezentat de regizorul Wim Wenders, PINA este un film pentru Pina Bausch, una din cele mai importante și apreciate coregrafe ale dansului contemporan. Filmat cu trupa de dans Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, producția ilustrează revoluționara și originala artă a marii coregrafe germane care a murit în vara anului 2009.

 

Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat accesând linkul:

http://www.youtube.com/watch?v=XVM0WYStZiQ

 

PINA a fost lansat pe marile ecrane în toamna anul trecut și a fost cel mai vizionat documentar în cinematografele din România.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.