concert_gregory_porter_3

Gregory Porter nominalizat la Grammy!

concert_gregory_porter_3Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out anul viitor, a fost nominalizat a cincea oară la premiile Grammy pentru cel mai recent album al sau, Take Me to the Alley.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va prezenta publicului din România acest album cu ocazia primului său concert în țara noastră.

Take Me to the Alley este nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album, aceeasi categorie care în 2014 i-a adus lui Porter un Grammy pentru discul Liquid Spirit. Despre premiu, muzicianul mărturisește că i-a deschis multe uși, admirația și respectul care au venit odată cu această recunoaștere onorându-l. În același timp, Gregory Porter se grăbește să adauge că adevărata sa satisfacție artistică este aceea de a atinge inimile oamenilor cu muzica și versurile sale.

Se pare că a reușit acest lucru cu noul album,  Take Me to the Alley urcând  pe locul 1 în Apple Music pe 6 continente, în țări precum Japonia, Canada, Australia, Africa de Sud, Brazilia, Germania, Marea Britanie sau Franța.

De altfel, succesul nu-l ocoleste pe Gregory Porter, artistul fiind nelipsit de la  marile festivaluri de jazz ca Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival,  discurile sale se vând în număr foarte mare, iar premiile câștigate vorbesc de la sine: un Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, două Jazz FM Awards, dar și titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va susține primul său concert în România, în cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Biletele la acest concert costă 120, 150, 180, 220, 260 de lei în funcție de categorie și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe www.eventim.ro, dar și la casieria Sălii Palatului.

Detalii pe www.twinarts.ro  şi paginile de Facebook  Jazz Night Out și Twin Arts.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Qj5z4SbrH20There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.