lansare_page_post_generalfb

Lansare de carte și întâlnire cu Lucia Muntean

 

Sâmbătă, 10 decembrie, cu mic și mare pornim spre Carusel ca să povestim despre cele mai noi două apariții din seria Cărților Lucia Muntean și vom avea ocazia să ne întâlnim cu cea care este autoarea acestui proiect editorial. Vom fi însoțiți în această călătorie printre rime de un suuuuper spectacol de maaaaaagie.

Despre „Rime cu înotătoare” putem spune că este cartea ideală pentru a explora alături de cei mici atât lumea viețuitoarelor marine, cât și bucuria cititului împreună. Printre paginile acesteia vă propunem un nou joc pentru părinți și copii: jocul de-a cititul împreună. Poeziile care descriu peripețiile amuzante ale personajelor care trăiesc în mări și oceane sunt scrise alternativ în cuvinte și imagini, dând posibilitatea celor mici să participe la actul citirii, terminând ei înșiși rima sau identificând singuri personajul din versul respectiv. În felul acesta ei își dezvoltă încrederea în sine și învață să își asume un rol activ în descoperirea înțelesului poeziilor în timp ce se bucură de prezența și ajutorul celor dragi.

„Povestea iepurașului scamator” ne aduce aminte despre cel mai apreciat cadou al copilăriei: atenția celor dragi și continuă seria poveștilor noastre despre momentele definitorii ale copilăriei. Căutând fără succes cele mai potrivite trucuri pentru a uimi personajele din pădure, iepurașul reușește până la urmă să pună în scenă cel mai grozav spectacol de magie din istoria pădurii, dezvăluind cititorilor că în spatele tuturor scamatoriilor făcute de cei mici se ascunde de fapt dorința de a-și găsi propriul loc în lumea celor mari.

lansare_page_post_generalfb

 

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.