D (7)

#Out of Office but never out of books

Știm cum e să ai nevoie de ajutorul unui coleg de la job, de semnătura urgentă a singurei persoane în măsură să semneze un act important, de sfatul managerului într-un moment crucial și știm și cum se simte când în loc de răspuns ți se livrează ACEL reply automat din care afli că persoana pe care o căutai e în concediu. -_- 

Dar cum ar fi dacă mesajul de concediu ar veni însoțit de o recomandare de carte, de o ilustrație ca o carte poștală pe care ți-a trimis-o un prieten din vacanță ca dovadă că s-a gândit la tine tot timpul și că abia așteaptă să te vadă? 
Hai să aflăm împreună!

carturesti.ro începe leapșa verii oferind, în perioada 15 iulie – 15 septembrie tuturor clienților librăriei noastre online, cartolina care îi va face pe colegii rămași la birou să zâmbească. Tot ce trebuie să faci e să cumperi minimum o carte de pe carturesti.ro, iar în pagina ce conține detaliile comenzii din contul tău vei primi de la noi o minunată ilustrată descărcabilă personalizată cu cartea pe care tocmai ai cumpărat-o și una simplă care să circule pe rețelele sociale și cu care să stârnești curiozitatea apropiaților.

Și pentru că fericirea și cărțile bune nu trebuie ținute secret, pune pe story, dă-ne tag, folosește hashtag-urile noastre sau inventează tu unele noi, scrie-ne pur și simplu când ai reușit să-ți faci colegii de la birou sau prietenii care încă n-au avut concediu, cu o recomandare de carte mai fericiți!

*Atenție, campanie este valabilă exclusiv pe carturesti.ro.

#Out of Office but never out of books spotify playlist



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.