logo-playouth-final-color

@PlaYouth cu Buletinul de Cărturești!

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel. La ei găsiți ateliere, cursuri, tabere şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

La cererea părinților, vin în ajutor celor care își doresc să ofere posibilitatea copiilor să petreacă timpul diferit și să își descopere pasiunile. Totodată, le oferă oportunitatea părinților care au nevoie să își lase copilul în unele seri sau ore din weekend într-un mediu în care poate să învețe și să încerce lucruri noi.

Bucură-te cu cei mici de un atelier al Clubului PlaYouth! Avem o invitație triplă la atelierul Do it Yourself de duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Atelierul îi ajută în dezvoltarea încrederii în sine prin parcurgerea întregului traseu, de la idee la obiectul realizat, iar ei se distrează și își dezvoltă imaginația, în timp ce învață lucruri noi. 


Bucură-te cu cei mici de un atelier al Clubului PlaYouth! Avem o invitație triplă la atelierul de Storytelling de duminică, 18 noiembrie, de la ora 15:00. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Atelierul de Storytelling te învață cum să creezi o poveste interesantă, cum să o prezinți și cum să te asiguri că mesajul tău a ajuns la ceilalți.

Bucură-te cu cei mici de un atelier al Clubului PlaYouth! Avem o invitație triplă la atelierul “Teatru de umbre” de duminică, 11 noiembrie, de la ora 15:00. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.Teatru de Umbre” oferă copiilor ocazia de a putea interacţiona ușor cu oamenii, de a face parte dintr-o echipă și de a-și descoperi potenţialul artistic.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.