Still 13

Premieră cinema: Le Fidèle/Jafuri, mașini și fidelitate fără limite, din 31 august

Ce te-ar face să lupți pentru ceva care pare deja pierdut? Poate o iubire intensă, așa cum este cea din Le Fidèle / Jafuri, mașini și fidelitate fără limite, în regia lui Michaël R. Roskam, film care are premiera vineri, 31 august. Curse de mașini, jafuri, afaceri de familie, oameni obișnuiți, personaje seducătoare, secrete periculoase. O co-producție franco-belgiană ce amintește de antologicul „Love Story”, cu excelente scene de acțiune, distribuită de Independența Film.

„Le Fidèle” îi are în distribuție pe Adèle Exarchopoulos, cea mai tânără actriță premiată cu Palme d’Or, pentru rolul principal din La vie d’Adèle (2013), alături de Matthias Schoenaerts, distins în 2013 cu Premiul César pentru Cel mai bun actor.

Povestea din Le Fidèle: Când Gino o întâlneşte pe Bénédicte, se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. Ea este implicată într-o afacere de familie și conduce mașini de curse. El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător… dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune în pericol viața lui și a celor din jur. Pentru a-și salva dragostea, Gino și Bénédicte vor lupta împotriva sorții, a rațiunii și a propriilor slăbiciuni.

Lansat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, prezentat la Toronto IFF 2017 și parte din selecția oficială a BFI London Film Festival, Le Fidèle / Jafuri, mașini și fidelitate fără limite este un film cu ritm și energie ce are premiera în cinematografele românești în 31 august.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.