5

O nouă librărie Cărturești se deschide în Craiova

De joi, 6 septembrie, Cărturești este mai aproape de cititorii din Craiova cu o librărie dedicată lor în cadrul complexului Electroputere Parc, deschisă în aripa nouă, lângă cinematograf. Cărturești Craiova a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri pentru primii 2000 de cititori care trec pragul librăriei. Aceștia își pot alege un cadou din selecția specială de cărți, albume de muzică, ceaiuri, filme pentru cei mici și fidget spinners.

Noul Cărturești măsoară 460mp și adăpostește peste 18000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov, Oradea și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Craiova face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

Datele de contact ale noii librării sunt:

Cărturești Craiova

librarie.craiova@carturesti.net |+40 732 550 970

Electroputere Parc Mall, Calea București, nr. 80, Craiova

Aripa nouă, Etaj 1

Program zilnic: 10:00-22:00There are 2 comments

Add yours
    • Cărtureşti

      Salut, Sebastian! Momentan, nu avem planuri pentru deschiderea ceainăriei, dar sperăm să revenim cu vești bune pe frontul ăsta. Mulțumim pentru atenționarea legată de postere. Vom rezolva cât de curând problema. Mulțumim că ai venit azi & te mai așteptăm pe la noi!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.