foto-blog

Să arunce cu piatra cine nu e tentat să posteze foto din vacanță

foto-blog

New York Times spune clar că august și septembrie sunt lunile în care triumfă invazia mondială a fotografiilor personale de vacanță. Și când New York Times spune, nouă ne place să cercetăm.Este adevărat doar că la noi, pe minunatul continent european, conturile de social media sunt invadate toată vara de cele mai stilizate, grăitoare și pline de semnificații fotografii de vacanță.

Există oameni care simt că poate nu e frumos să exagerezi, dar nu se pot abține. Apoi sunt aceia care postează regulamentar, o dată la câteva zile. Sunt acei care anunță că au ajuns undeva și semnalizează doar plecarea spre casă, pentru că ei reușesc să se abțină. Despre cei care nu postează absolut nicio fotografie sau măcar un simplu check in cu foto proprie, ne este cel mai greu să vorbim, dar ne-am gândit și la ei.

Nouă ne plac fotografiile, fie ele și din vacanțele altora și de aceea am vrea să inspirăm pe toată lumea.

Excesivii

selfiestick

 

Sigurul selfie-stick din oferta noastră este recomndarea pentru prima categorie a fotografilor de vacanță – excesivii.  Continuați să vă bucurați de fiecare clipă de vacanță și împărtășiți cu întreaga lume aceste momente altfel trecătoare.

Cumpătații

 

cumpatatii

Oricât de mult ai vrea să nu invadezi liniștea celorlalți participanți la traficul din rețelele de socilizare, câteva fotografii de vacanță sunt obligatorii. Dar trebuie să fie fabuloase și să te reprezinte 100%. Iar asta e garantat cu o lentila cu unghi larg pentru selfie, ușor de avut mereu la îndemână. Less is more!

Discreții

discretii

Atunci când nu te înduri să lași o vacanță să treacă complet neobservată, dar nici nu postezi în fiecare zi fotografii. Noi te vedem folosind cu încredere un aparat foto clasic, ușor de purtat pretudindeni, pentru a fi mereu gata să capturezi imaginea unică care să-ți definească întreaga vacanță.

Invizibilii. Aici avem o problemă – cu mai multe soluții.

invizibilii

Poți să te bucuri de obiceiurile mai vechi care ne-au definit tuturor vacanțele,  decenii întregi. Cărțile poștale nu vor da greș niciodată și probabil că vrei să îi surprinzi pe destinatari cu ceva mai mult decât clasicele cărți poștale pe care le găsești la tarabele cu suveniruri.

Și pentru că pui preț pe o fotografie bine realizată și vrei să arăți pozele de vacanță abia după ce le editezi cum se cuvine acasă, la birou sau unde ai cele mai bune condiții pentru asta, am pregătit pentru tine și o serie de tituri teoretice.

invizibilii1

Întreaga selecție dedicată fotografiei de vacanță are până la 25% reducere în perioada 8-17 august.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.