poster-swords-s1e8-7.05

SWORDS – Spoken Word Sessions cu Teona Farmatu și Mitoș Micleușanu – 7 mai, la Control Club

Seria SWORDS – Spoken Word Sessions revine cu un nou episod ce îi aduce pe scenă pe Teona Farmatu și Mitoș Micleușanu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 7 mai, de la ora 19:00, la Control Club.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Teona Farmatu (n. 1999) scrie poezie, cronică literară și, de puțin timp, dramaturgie. Este redactor-șef al revistei Echinox și colaborează cu Scena9. A avut lecturi de poezie la Institutul Blecher, la Nepotu’ lui Thoreau și la Nocturnele de poezie contemporană organizate de ARCEN. Performance-ul Teonei Farmatu de la SWORDS – Spoken Word Sessions va fi completat de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Micleușanu M. (n. 1972, Bahcisarai, Crimea) este scriitor, performer, muzician și artist vizual. A publicat câteva volume de poezie și proză, compune muzică și face fotografie. „Preocuparea mea în zona sunetului pornește de la căutarea (și detectarea) unui <<substratum potențial>> pentru modelarea și transmisia unor idei, stări sau serii de evenimente”, spune autorul. „În acest sens, procesul de lucru este ca o investigație unde sunetul devine o pastă de modelat”.

Urmăresc ceea ce (mă) poate mira, surprinde în timp real, caut abordări și teritorii noi prin deconstrucție, sinteză hibridă, metode nonlineare. Încerc să evit cărările bătătorite în domeniu, proces în care curiozitatea și dialogul dintre complexitate și simplitate joacă un rol fundamental.

– spune Mitoș Micleușanu despre procesul său artistic. Pentru SWORDS – Spoken Word Sessions, el a pregătit un performance ce combină poezie, spoken word, muzică și artă vizuală.

Iulian Morar este fondator Liveland, dar și creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.


Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions-teona-farmatu-mitos-micleusanu) și în rețeaua partenerilor Eventbook.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.