FB event

Târgul Cărtureștilor: micul târg de cadouri deștepte

Dacă s-ar scrie o poveste de iubire între o librărie și spiritul Crăciunului, s-ar intitula desigur Târgul Cărtureștilor. Ce loc din oraș aduce împreună cadouri mai frumoase decât cărțile & muzica, ceaiul & turta dulce, decorațiunile & filmele, lumânările parfumate & ghirlandele luminoase, vinurile & vinilurile și sute de minunății gata de pus sub brad sau în ghetuțe?

Ca în fiecare an, v-am pregătit o #listă de recomandări, dar recomandarea principală e să ne faceți o vizită în librărie!

#DeCitit: Zile de Crăciun, 12 delicatese literare scrise de Jeanette Winterson, Fiica ascunsă, un roman semnat de misterioasa autoare a Tetralogiei napolitane, Elena Ferrante, Ruta subterană, de Colson Whitehead, cartea care a primit Premiul Pulitzer în 2017, Crăciunul în cele mai frumoase povestiri (de Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde și mulți alții), Călătoria către sine, minunatele memorii ale lui Yrvin D. Yalom, Fetița care a salvat Crăciunul, de Matt Haig și Marele acoperiș, de Carmen Tiderle, două cărți perfecte pentru cei mici, o carte de citit la gura sobei: În jurul focului, de Alexandra Mihailciuc, sau noul volum semnat de Lucian Boia, În jurul Marii Uniri de la 1918. Națiuni, frontiere, minorități.

#DeAscultat: vinilul Modern Times, de Bob Dylan, The Magic of Christmas, de Athenaeum Brass Quintet, Everyday is Christmas, de SIA, Sleep Well Beast, vinilul celor de la The National, A Collection Of Great Dance Songs, de Pink Floyd sau Eternamente The Verismo Album, de Angela Gheorghiu.

#DeVăzut: clasicele Casablanca,  Charlie și fabrica de ciocolată și colecția completă Harry Potter, Sieranevada, cu replici din film scrise de mână de Cristi Puiu, colecția Pintilie Cineast, ecranizarea dupa Stephen King, Turnul întunecat, ediția specială Baby Driver, sau ediția de Crăciun a Love Actually.

#DeJucat: de la Dixit și Activity la yoyokendamacaleidoscoape sau Ice Cream Truck: color-in puzzle.

#DeSavurat: vinuri fine, ceaiuri de Crăciun, cafea de origine, turta dulce Transylvania Authentica, dulceața Cămara de la Munte sau ciocolata Comptoir de Mathilde.

#DeDesigner: bijuteriile din selecția ROD, printuri de la Colorhood și ilustrații originale de la Receptor în librăria Cărturești & friends, colecția de carnete Readers by Saddo – niște frumuseți care te îndeamnă la scris, Mesagerul pentru birouri cu simțul umorului și mini-felicitările #MiciReușite create de Andra Badea cu gândul la #SecretSanta.

#DeDecorat: globuri fel de fel, coronițe de Crăciun, îngerași, moși Crăciun, brăduți eco, clopoței din porțelan, reni și căluți, ghirlande de lumini.

#DeMersLaSigur: Dacă e alegerea este chiar dificilă, avem soluția pefectă, Voucherul Cadou cu care poți cumpăra orice din Cărturești.

Pe lângă toate acestea, puteți găsi în târg cutiuțe muzicale, genți și rucsacuri, căști, accesorii pentru bicicletă, sacoșe ilustrate, portofele din materiale reciclate, ceasuri de mână și de perete, tocuri de ochelari, lămpi pentru lectură, lumânări parfumate, cutii și cutiuțe, caleidoscoape, jocuri de logică, viniluri, ceainice de porțelan sau prese franceze, accesorii pentru petrecerea de Revelion, tatuaje temporare, benzi adezive cu imprimeuri creative sau kituri pentru magicieni începători. Orice ai alege, împachetatul în hârtie frumoasă, de sezon, e din partea noastră! Ca să ai o grijă în minus și un zâmbet în plus.

Vestea bună este că Târgul Cărtureștilor e deschis zilnic între 10:00 și 22:00, iar în perioadele aglomerate funcționează cu program prelungit. Iar pe carturesti.ro poți comanda la orice oră, iar transportul la comenzile de peste 75 de lei este gratuit.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.