cadouri pentru tata

Idei de cadouri pentru tata cu care să-l impresionezi indiferent de ocazie

Fie că vrei să-i faci o bucurie tatălui sau altei figuri paterne importante din viața ta, uneori poate fi dificil să găsești darul potrivit care să întrunească toate cerințele și dorințele. Mai mult de atât, nu e de ajutor nici faptul că, de fiecare dată când insiști pentru indicii, el insistă că nu are nevoie de nimic.

Nu-ți face griji! Ți-am pregătit o listă diversă cu idei de cadouri minunate care să-l încânte pe tatăl tău de ziua lui, de Crăciun sau oricare altă zi în care vrei să-ți arăți dragostea și aprecierea.

Un ceas de mână elegant

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru tatăl cu o pasiune aparte pentru accesoriile deosebite, alege un dar care să-l lase fără cuvinte: un ceas special, cu un design unic creat de cei de la The Unemployed Philosophers Guild. Un cadou util de care se va putea bucura mult timp de acum înainte.

Cărți care să-i facă zilele mai frumoase

Dacă știi despre tatăl tău că este un împătimit de lectură, cu siguranță are pe lista lui câteva titluri care așteaptă să îi completeze colecția. Atât în librării, cât și pe Carturesti.ro ai rafturi întregi pline cu cărți pentru bărbați care pot deveni un partener de luptă, psihoterapeut, prieten la un pahar de vin, sfătuitor, aliat de nădejde în orice moment din viață și, nu în ultimul rând, un cadou pe cinste.

Gânduri către sine însuși este jurnalul personal al fostului împărat roman, Marcus Aurelius, în care acesta și-a notat gândurile despre societatea de atunci, marcată de mari probleme politice și sociale. Deși vechi de mai mai bine de două mii de ani, acestea sunt la fel de actuale și astăzi. Învățăturile lui Marcus Aurelius oferă un prilej de reflecție și oferă sfaturi practice despre cum să rezolvi problemele cu care te confrunți zi de zi.

Nu vei da greș nici cu o carte polițistă, plină de intrigi, mister și crime. Cazul Magheru, romanul lui Mihail Drumeș, spune povestea captivantă a tânărului Ilarie, un intelectual sensibil și precoce, pasionat de psihologie care se hotărăște să devină medic după moartea devastatoare a iubitei sale. Cartea ridică întrebări referitoare la puterea subconştientului şi la sacrificiile pe care suntem dispuşi să le facem pentru a ne atinge ţelul.

Un vinil cu muzica lui preferată

Pentru tatăl pasionat de lumea sunetelor care îți explică de fiecare dată cu același entuziasm, că atunci când asculți muzică pe vinil ai parte de o experiență unică, iar sentimentele care te încearcă în momentul în care acul atinge discul nu se compară cu ascultatul muzicii pe Spotify. Pentru el alege un cadou care vine sub forma unui disc de vinil cu muzica lui preferată, de la rock sau soul, la jazz, sau muzică clasică, la Cărturești găsești o selecție cuprinzătoare de viniluri printre care se ascunde cu siguranță și compozitorul, artistul sau trupa preferați de tatăl tău.

Un set de șah pentru tatăl cu o pasiune aparte pentru jocurile de logică

Cauți un cadou pentru tatăl care iubește jocurile de strategie și se relaxează cel mai bine atunci când își antrenează mintea? Îi dedicăm și lui o idee de cadou potrivită – un set cu șah și table cu piese din lemn, lucrate manual în România. Dacă vrei să-l încurajezi să-și îmbunătățească și mai mult abilitățile, oferă-i și Biblia jucătorului de șah cu peste 300 de exemple de tehnici-cheie și mutări clasice ale maeștrilor șahisti, inclusiv tactici de bază și avansate, combinații, sacrificii și structuri cu pioni.

Un set de accesorii pentru vin

Cu un set premiun de accesorii pentru vin, cu siguranță îl vei impresiona pe tatăl care apreciază calitățile acestei băuturi nobile și face din degustarea vinului o adevărată experiență. Completează cu o sticlă de vin roșu Private Selection de la Liliac cu un gust catifelat și arome de cireşe negre, vanilie şi ciocolată amăruie și ai un posibil cadou pentru tata perfect.

Un album special pentru tatăl pasionat de istorie

Încerci să găsești cadoul ideal pentru tatăl pasionat de istorie? Din fericire, există o mulțime de idei de cadouri pentru cei care adoră să exploreze vremurile demult apuse și să descopere mai multe despre țara noastră. Albumul România – Oameni, locuri și istorii cu fotografii inedite care pun în valoare chipuri de oameni, dar și locuri și istorii românești va fi primit cu mult entuziasm.  

Un rucsac cool pentru drumeții

Dacă tatăl e pasionat de plimbări prin oraș sau prin natură, iar planurile lui ideale de weekend includ descoperirea de noi trasee pe munte, un rucsac ingenios și rezistent este alegerea ideală. Rucsacul de la Troika – Business Roll Top nu numai că arată bine, dar este și foarte încăpător, cu diverse compartimente practice în care poate pune toate lucrurile de care are nevoie.

Unelte pentru grădină, cadoul perfect pentru tatăl care iubește grădinăritul

Dacă știi că pentru tata relaxarea înseamnă timp petrecut în grădină sau pe terasă, cu florile și plantele lui, știm ce cadou de ziua lui sau de Crăciun să alegi astfel încât să-i faci o surpriză inedită: un set cu 3 unelte pentru grădină care include greblă, lopată și cazma. 

Culorile. Pasiune și mister de David Scott Kastan pentru tatăl cu suflet de artist

Te ajutăm să alegi cadoul potrivit și dacă tatăl tău iubește arta și filosofia. Culorile. Pasiune și mister explorează istoria culorilor în operele de artă, pe multiple paliere: vizual, literar, simbolic, poetic, istoric și științific. O conversație încărcată de spirit și culoare între David Scott Kastan, profesor la Yale University și autor a prețioase lucrări de literatură și arte vizuale, și Stephen Farthing, artist plastic și membru al Royal Academy of Arts din Londra. O bogată și strălucitoare istorie a culorilor, o carte ca o sărbătoare creatoare pentru ochi, minte și inimă.

Un set de îngrijire pentru răsfăț ca la carte acasă

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru tatăl atent la imaginea și starea lui de bine, alege un cadou care să vină în întâmpinarea nevoilor lor. Orice îl ajută să fie mai eficient și să arate bine este mai mult decât apreciat. Așadar, un set cu produse de îngrijire pentru bărbați, alături de o trusă de manichiură se numără printre cele mai potrivite cadouri pentru tata.

Accesorii pentru fitness pentru tatăl atent la forma fizică

Dacă de când ți-l amintești, tatăl tău a fost într-o formă fizică de invidiat, alege un cadou de ziua lui sau de Crăciun prin care să-l motivezi să rămână la fel de interesat de mișcare și un stil de viață sănătos chiar și cu înaintarea în vârstă. Dăruiește-i o saltea de de fitness și o bandă elastică pe care să le poată folosi chiar din confortul casei ori de câte ori vrea să-și înceapă ziua cu un set de exerciții.

Un gadget cool pentru tatăl modern

Pentru tatăl modern, interesat de tot ce ține de tehnologie și gadgeturi, alege cadouri speciale care să-i încurajeze pasiunea. Un cadou practic și util care îl va ajuta să nu rămână niciodată fără baterie este un încărcător wireless portabil cu un design minimalist.

O cafetieră modernă, cadoul ideal pentru tatăl pasionat de cafea

La capitolul idei de cadouri pentru tatăl care adoră diminețile aromate în compania unei căni de cafea, fă-i o supriză de ziua lui și oferă-i o cafetieră de calitate în care să-și prepare băutura preferată. Pentru o experiență desăvârșită, pune alături și o cană amuzantă care să-l facă să zâmbească în fiecare dimineață la cafea.

Un stilou cu personalitate

Un stilou elegant și sofisticat este mai mult decât un instrument de scris, poate fi și un adevărat simbol al stilului. Toate aceste caracteristici îl fac un cadou inedit și original pentru tatăl care preferă să-și vadă ideile și planurile scrise.

Un grătar portabil practic și ușor de luat oriunde

Cauți un cadou pentru tatăl aventurier, maestru în arta preparatelor la grătar? Ne-am gândit și pentru el la un dar cu care să-l impresionezi. Alege un grătar portabil ca să aibă întotdeauna la îndemână tot ce are nevoie pentru un preparat la grătar perfect, fie că se află la un picnic în mijlocul naturii sau în grădină la un prânz în familie. 

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri pentru tata cu care să-l surprinzi de ziua lui sau cu oricare altă ocazie. Dacă încă nu ai găsit ce căutai aruncă un aruncă un ochi și pe ghidul nostru cu idei de cadouri pentru bărbați sau cadouri de Crăciun pentru părinți.

Desigur, toate acestea și multe alte cadouri pentru tata te așteaptă în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, pentru ca tu să faci alegerea potrivită pentru cea mai specială persoană din viața ta. Și pentru că ne place să facem lucrurile ca la carte, oricând ai nevoie te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.