street-delivery-2-la-suta-web

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru Street Delivery

street-delivery-2-la-suta-webVREM ORAȘE ÎN CARE OAMENII AU PRIORITATE.
Spații publice de calitate. Transport alternativ. Mai multe grădini și trasee culturale.
 
Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Street Delivery și ajută-ne să ducem mesajul în cât mai multe orașe din România.

Descarcă de aici formularele: Declarația 200 sau Declarația 230.
Le poți trimite prin poștă la administrația financiară sau le poți aduce în plic la cea mai apropiată librărie Cărturești până pe 24 mai și noi le vom trimite pentru tine.

Fundaţia Cărtureşti are ca scop promovarea valorilor culturale româneşti prin susţinerea lecturii şi a liberei exprimări artistice prin muzică, teatru, film, prin organizarea de evenimente, programe comune şi stabilirea de relaţii de cooperare cu organizaţii şi personalităţi din România şi străinătate.

Fundaţia Cărtureşti a fost înfiinţată în 2006 pentru a susţine implicarea librăriilor Cărtureşti în diverse proiecte culturale. În 2007 inițiază, în parteneriat cu O.A.R., unul dintre cele mai mari evenimente de cultură civică desfăşurate în spaţiul public din Bucureşti, Street Delivery. În această calitate atrage parteneri noi (Fundaţia Calea Victoriei, M.Ţ.R., Teatrul Masca, British Council, Copacul de Hârtie etc.), atrage noi fonduri şi sponsorizări (AFCN, ARCUB, fonduri MCPN), asigurând creşterea constantă a evenimentului.

În 2015, pe strada Arthur Verona, locul de desfăşurare al Street Delivery X, s-au derulat peste 80 de proiecte de arhitectură, artă, teatru şi muzică la care au participat peste 35000 de vizitatori. În 2013 şi 2014, la invitaţia CFR Infra, Fundaţia Cărtureşti organizează primele două ediţii Train Delivery, evenimente ce marchează reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv cultural şi urbanistic. Tot în 2013, Fundaţia Cărtureşti & LaBombaStudios derulează proiectul Rahova Delivery, care își propune dezvoltarea spaţiului cultural de cartier. În septembrie 2015, alături de Insula 42, organizează evenimentul Street Delivery @Noaptea Caselor. In aprilie 2016, Fundația Cărturești sprijină proiectul High School Delivery, un eveniment organizat de și pentru liceeni în cadrul “Săptămânii Altfel,” care își propune să ofere o platformă de interacțiune liberă și creativă pentru liceenii din București.There are no comments

Add yours