carti din vacanta

#Concurs pentru cititorii călători

carti din vacantaUnde își petrec vacanța cărțile tale? La plajă, la coadă la înghețată, prin parc, la cort, în vreun oraș exotic, la birou? Oriunde ai fi vara asta, pune pe Facebook o fotografie care să ne arate ce citești în vacanță, adaugă hashtagul #cititor_călător și noi te înscriem automat în concurs.

Premiul? Trei cărți la alegere din selecția 101 Cărți de citit într-o vară + o sacoșă Book Bag din seria Mofturi + un carnet din seria ROD + un semn de carte special SEMN generat de ROD. Adică o trusă completă de cititor călător.

Alegem câștigătorul prin tragere la sorți în data de 1 august 2016. Ne puteți trimite răspunsurile până pe 30 iulie, ora 13:00.



There are 4 comments

Add yours
  1. Cărtureşti

    Salut, Luiza!

    Trebuie să postezi fotografia pe pagina ta de Facebook într-o postare publică, cu hashtagul #cititor_călător (sau fără diacritice: #cititor_calator)
    Succes!

  2. Daniela

    Salut!
    Intrebare: pot eu participa, chiar daca am domiciliul in strainatate? Si daca as castiga acel premiu, il puteti dona voi direct unui copil care nu are posibilitati financiare si ar fi fericit/a sa aiba un asemenea premiu? Multumesc! 🙂


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.