TARGUL CARTURESTILOR_colaj

Târgul Cărtureştilor: Ediţia de Paşti

TARGUL CARTURESTILOR_colajBine ai venit la Târgul Cărtureştilor: Ediţia de Paşti! Suntem aici între 11 şi 19 aprilie cu recomandări şi noutăţi care să transforme pregătirile pentru Paşti într-o joacă. Am strâns la raft cărţile care să te motiveze să începi curăţenia generală, dar şi filmele şi muzica pentru momentele de pauză între scuturat covoare şi lustruit geamuri. Am pus deoparte decoraţiuni tematice cu aer de primăvară, dar şi cărţi cu reţete raw vegan pentru masa de sărbătoare. Şi dacă tot vorbim de bucătărie, avem sertarele pline cu accesorii simpatice gata să-ţi facă dimineţile mai vesele sau prânzul mai colorat, în ton cu primăvara.

Dacă aţi început căutările după mici cadouri pentru familie şi prieteni, vă recomandăm carnetele ROD, ceasurile Kikkerland, instrumentele de scris cu simţul umorului sau decoraţiunile fine de ceramică de la Baden.

Iar în weekendul 12-13 aprilie vă aşteptăm în Grădina Verona la  OGRADA: Târg de cultură şi agricultură şi la YARD SALE, un târg de primăvară dedicat cărţilor în limbi străine.

Apropo, colegii de la Carturesti.ro îi asigură iepuraşului transport gratuit în perioada 7 – 21 aprilie 2014. Pregătiri cu spor şi Sărbători frumoase!

Pasti1 Pasti2 Pasti3 Pasti4 Pasti5 Pasti6 Pasti7



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.