SOS Satele Copiilor Viitorul Striga Prezent 1

Viitorul striga prezent!

Sunt copii care se uita spre viitor cu ochii goi, neincrezatori. Viata grea (sau amintirea ei) si-a pus amprenta pe chipul lor si a sapat adanc in interior. Scoala are insa un efect magic. Incep sa creada, sa viseze ca intr-o zi vor fi mari. Iar atunci cand un copil este sustinut cu adevarat, acel simplu “Prezent!”, cand se striga catalogul, face ca viitorul sa se schimbe in bine.

Sub sloganul „Viitorul striga prezent!” SOS Satele Copiilor Romania initiaza o campanie de strangere de fonduri, al carei obiectiv este sustinerea la scoala a copiilor si tinerilor lipsiti de ingrijirea familiei biologice si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

Donatiile colectate in aceasta campanie vor fi utilizate in proportie de 100% pentru acoperirea cheltuielilor pe intreg parcursul anului scolar, cum ar fi achizitionarea de rechizite, imbracaminte si incaltaminte noua, a costurilor de ingrijire medicala, terapie psihologica, activitati extra-scolare si educatie de calitate.

Ideea campaniei porneste de la faptul ca abandonul scolar sau absentele de la ore le rapesc copiilor sansa de a fi mari intr-o zi. Pentru ei, viitorul este „absent”. Dar, lucrurile se pot schimba, daca investim acum pentru ca maine sa fie bine.

Carturesti sustine campania Viitorul striga prezent si ii invita pe toti cei care doresc sa se implice, sa contribuie prin donatii online pe website-ul campaniei: www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.