451757-0

7 obiecte de luat cu tine la festival

A venit vara, începe vacanța și inevitabil ne este mintea numai la soare, la vacanță și festivaluri. Carturesti.ro îți oferă câteva idei de obiecte de luat la festival, care să te ajute să te distrezi mai mult și să păstrezi mult timp de acum înainte amintirea acelor zile.

1. Ochelari de soare
Ochelarii Izipizi sunt special concepuți pentru a ieși în evidență. Acest brand francez este recunoscut pentru felul în care a modernizat conceptul traditional de ochelari de soare. Ramele vesele și colorate fac parte din stilul propriu al brandului și lentilele întunecate sau cu efect de oglinda au filtru UV, protejând ochii de efectele nocive ale soarelui. Completați-vă ținutele de festival cu o pereche de ochelari de soare din colecția Izipizi!

renamed_ananas2. Incărcator portabil – Power Bank Green

Baterie auxiliară de 2200 mAh. Iți poate încărca telefonul mobil, playerul mp3/mp4, gps-ul sau alte gadgeturi, ca distracția să nu-ți fie întreruptă niciun moment.255433-13. Aparat foto instant – San Sebastian

Porniți la festival cu cel mai recent aparat Lomo’Instant San Sebastián! Vă va aduce în minte apusurile de soare, selfie-urile cu prietenii, dar și trupele favorite de la festival. Aceasta vine însoțit și de 3 obiective suplimentare (Fisheye, Portrait și Close-up) și o multitudine de optiuni creative, astfel încât să puteți realiza fotografii unice!

451757-04. Set 3 lentile pentru telefon
Nu e totdeauna cel mai comod să iei dupa tine aparatul foto, așa îți poti transforma telefonul într-o camera profesională pentru poze reușite cu ajutorul acestor lentile. Conține 3 lentile, care se prind cu clips pe telefon și poți realiza cu ajutorul lui fotografii macro, wide și fish eye.

447674-15. Sacoșa – Don`t Stop Me Now

Dar toate aceste obiecte cer și o geantă. Așa că recomandarea noastră este să le pui într-un tote bag ce te va scoate din anonimat. Se inchide cu un nasture, iar în interior are un buzunar cu fermoar.1658955-16. Baton Raw Spicy Lime Bio

Trupa ta preferată urmează să cânte, dar ai vrea să și mănânci sau cel puțin să ai la îndemână o gustare pentru a-ți păcăli foamea.
Pentru astfel de momente, ideale sunt batoanele raw proteice.
O minune raw, puțin iute și putin acrișoară, preparată atent, la temperaturi mai mici de 42 de grade, conceput special pentru dozarea unui nivel optim de energie.
Nu conține zahăr, gluten și nici lactoză, si este potrivit consumului celor care aleg un mod de viață sănătos.5712840020043_27. Tatuaje temporare – Mystical

Ți le aplici și te asiguri că vei atrage toate privirile.

1032041-2Cu aceste idei de obiecte de luat la festival, sperăm să fii și tu o mică vedetă.

So, go explore, take some photos and let us know what you think. See you on the dance floor!



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.