ARA EDIT_RO

Ara Malikian a ajuns în București!

ARA EDIT_ROCa să fiu sincer, sunt foarte emoționat că voi cânta în București, consider că scoala românească de vioară este una dintre cele mai importante și știu că publicul are standarde înalte. Vreau să fac deci un concert foarte bun și sunt fericit că am această ocazie.”- Ara Malikian

Peste doar câteva ore vom avea bucuria să-l vedem la Sala Radio pe Ara Malikian, celebrul violonist spaniol de origine libaneză.

Categoriile II și III de bilete sunt sold out și au mai rămas foarte puține bilete la categoria I în vânzare.

Ara Malikian este fără îndoială unul dintre cei mai versatili și expresivi violoniști ai generației sale, un autentic rapsod al timpurilor noaste. Arta sa  trimite constant atât  la originile armene , cât și la vasta experiență dobândită de-a lungul carierei, sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientală, central-europeană, argentiniană, sau spaniolă.

Violonistul își creează astfel un limbaj propriu prin care muzica clasică, compozițiile proprii, prelucrări ale unor teme celebre, precum și adaptări ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse în fața marelui public într-o formă seducătoare și accesibilă tuturor.

Ara Malikian se află în turneu cu un proiect ce are o semnificație specială pentru el.  Numit”15”, proiectul marchează încheierea unui ciclu în carieră și se vrea a fi un omagiu adus de către muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte susținute în fiecare colț al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul său unic și conceptul de spectacol ieșit din tipare, impredictibilul violonist, însoțit de muzicieni de marcă, promite la București un show de neuitat.

Program

Concertul Ara Malikian 15 are loc în această seară de la ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Mai este în vânzare un număr limitat de bilete la prețul de 175 de lei ce  pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV)  si la punctul de vânzare Eventim de la Sala Radio, in această seară.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=qrYgieU6qW4



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.