Afis lansare Harville si Helen PRINT-01

ARMONIE ÎN VIAȚĂ: PARTENERI ȘI PĂRINȚI CONȘTIENȚI

Afis lansare Harville si Helen PRINT-01Eveniment de lansare a cărților:

Primește iubirea pe care o dorești și Dăruiește iubirea care vindecă

***Harville HENDRIX & Helen LaKelly HUNT***

Joi, 14 mai, Terasa Cărturești Verona, ora 18:30

Strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15, București

Cărturești și Editura Herald are plăcerea să anunțe dubla lansare a celor mai îndrăgite cărți scrise de cuplul de psihoterapeuți Harville Hendrix, Ph.D,. și Helen LaKelly Hunt, Ph.D., care au revoluționat viețile a milioane de oameni din întreaga lume.

Evenimentul va avea loc joi, 14 mai, în spațiul cultural primitor oferit de terasa librăriei Cărturești Verona, din strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15, București.

Timp de aproximativ două ore, între 18:30 și 20:30, organizatorii vă propun să luați parte la o discuție informativă și plină de căldură, în compania Otiliei Mantelers și a lui Gaspar Gyorgy, unii dintre cei mai buni cunoscători ai operei lui Harville și Helen și organizatori ai celui mai important eveniment PSI al anului: atelierele pentru cupluri și pentru părinți susținute chiar de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt la București, în 23 și 24 mai (informații suplimentare despre acest eveniment, pe www.harville-helen.ro).

  • Otilia MANTELERS – este expert în parentaj, susține traininguri de playful parenting și se ocupă de blogul otilia-mantelers.urbankid.ro
  • Gaspar GYORGY – este psihoterapeut clinician și președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie

Evenimentul este dedicat tuturor celor care își doresc să afle despre modul în care experiențele acumulate în copilărie le influențează profilul emoțional, relația de iubire sau stilul de parentaj. În plus, publicului i se vor prezenta soluții pentru o comunicare autentică și pentru obținerea unor relații împlinite, soluții pe care Harville Hendrix și Helen Hunt le dezvoltă în aceste cărți-eveniment.

Pentru omul secolului XXI, relațiile interumane reprezintă cea mai importantă resursă la care avem acces. Relațiile bazate pe atașament și încredere sunt adăpostul nostru în momente de stres, durere și suferință. Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt au scris aceste ghiduri de relaționare care, la modul cel mai sincer, sunt două cadouri esențiale pentru viață și merită să-și găsească locul în fiecare bibliotecă personală din România. Prin parcurgerea lor avem șansa de a transforma iubirea într-o călătorie de-o viață, avându-i alături pe cei mai iubiți nouă – partenerii și copiii noștri.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.